У першому сезоні російського шоу "Точь-в-точь" брала участь співачка Наталі, і нещодавно вона нагадала про це своїм шанувальникам.

Знаменитість показала, як перевтілилася в Сергія Звєрєва, і опублікувала фотографію себе в гримі поруч з самим співаючим стилістом.

"О боже, какой мужчина!" - написали користувачі не стільки звертаючись до Звєрєва, скільки до Наталії Рудової.

Деякі шанувальники співачки і не знали, що вона брала участь у шоу з перевтіленнями, але ті, кому це було добре відомо, назвали Наталі дуже артистичною. Частина коментаторів написали, що її пародія багато в чому була краще оригіналу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

До цього Наталі показала ще одне фото з шоу "Точь-в-точь" , на якому співачка саму себе спочатку не впізнала. Справа в тому, що гримери проекту дуже постаралися і зробили з Наталі неймовірно правдоподібну Машу Распутіну. Однак, незважаючи на вдалі перевтілення, в підсумку перемогла в проекті не Наталі, а Микита Пресняков та Ірина Дубцова.

Раніше ми повідомляли, що відносини між Звєрєвим та його прийомним сином Сергієм не ладяться вже давно, але зараз вони, мабуть, зіпсувалися остаточно. Спадкоємець відомого співака і стиліста готовий піти на крайні заходи і відібрати житло у батька, якщо він припинить його матеріально підтримувати.

Всього кілька років тому син Звєрєва дізнався про те, що він - не рідний, а прийомний. Після цих подій у сім'ї популярного стиліста почалися постійні конфлікти. Кожен день відносини родичів стають все гірше і гірше. Зараз, схоже, вони досягли апогею - Сергій має намір відібрати квартиру у батька.

Також раніше повідомлялося, що відомий стиліст і співак Сергій Звєрєв зробив істерику в аеропорті Іркутська. Як зазначив стиліст, після цього з ним поводилися некоректно.