Буквально нещодавно всесвітньо відома супермодель російського походження Наталя Водянова налякала шанувальників дивним знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, багато підписників було в подиві від того, що на фото у дівчини не було ноги. І тільки усмішка Наталії підказала, що в цьому криється невелика каверза. При більш близькому розгляді можна помітити, що однонога Наталія сфотографувалася на стику двох дзеркал, тому заломлення світла позбавило її однієї з нижніх кінцівок.

У той же час менш уважні шанувальники зажадали від супермоделі пояснень, за яких обставин і коли вона втратила ноги.

«Що сталося з ногами?», «Де нога, Наташа?», «Дзеркало з'їло», - засипали питаннями в коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однак, Водянова не стала відповідати на них та замість цього вступила з фоловерами у діалог. Варто уточнити, що супермодель сфотографувалася з прокладкою в руці і на запитання шанувальників просто відповіла: «Так, ви не помилилися, у мене в руці звичайна гігієнічна прокладка. Місячні – це природна частина життя будь-якої жінки».

Після цього повідомлення Наталя відправила ще одне, в якому закликала фанатів не соромитися обговорювати такі теми, як менструальний цикл, оскільки це тема жіночого здоров'я.

Нагадаємо, що Наталя Водянова завжди відрізнялася своєрідним почуттям стилю. Багатодітна мати і успішна модель часто тішить своїх шанувальників новими фотографіями в Instagram. Цього разу Водянова постала перед численними шанувальниками в строгому брючному костюмі кольору хакі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Водянова постала перед численними шанувальниками в яскраво-червоному вбранні. А ось хештег і підпис до фото свідчать про те, що супермодель відвідала російську столицю.

Також портал Знай.uа писав, що Водянова народила свого первістка в 19 років. Майже до кінця вагітності вона активно знімалася для глянцю, а вже через півтора місяці після пологів знову вийшла на подіуми.