Знаменитий американський кінорежисер та сценарист Квентін Тарантіно вперше звязав себе узами шлюбу. 55-річний режисер і 35-річна співачка Даніела Пік одружилися у Лос-Анджелесі.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

Понад рік тому Тарантіно заручився з 33-річною ізраїльської співачкою і моделлю Даніелою Пік.

Пропозицію руки і серця Тарантіно зробив 30 червня 2017 року Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стосунки зіркової пари тривають вже багато років. Вони познайомилися майже 10 років тому в Ізраїлі, куди режисер їздив з промотуром свого фільму "Безславні виродки".

Вже через два тижні після першої зустрічі у 2009- му Пік супроводжувала режисера на червоній доріжці в Лос-Анджелесі. Проте невдовзі вони розійшлися і знову возз'єдналися лише два роки тому.

Шлюб з Пік буде першим для Тарантіно. Дітей у режисера також немає немає.

Даніел Пік дочка популярного ізраїльського співака, композитора і поета Цвіка Пік.

Бред Пітт та Дженіфер Енністон знову разом?

Голлівудський актор Бред Пітт зустрінеться на знімальному майданчику зі своєю колишньою дружиною Дженніфер Еністон.

Нагадаємо, на фоні чуток про ймовірне одруження знаменитий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо вирішив позбутися своєї сімейної реліквії.

Як повідомляв портал Знай.ua, 20 жовтня, стало відомо про серйозну травму, яку отримав популярний американський актор Брюс Дерн. Як повідомляє TMZ, він гуляв у парку Раньон-Каньйон в Лос-Анджелесі і невдало впав. Лікарі діагностували перелом шийки стегна.

Також Знай.ua писав про те, що серед зіркових пар частим явищем є зради. Хто зі знаменитостей зміг пробачити свою другу половинку та зберегти щасливу родину.

Дивіться: 5 шедеврів Квентіна Тарантіно