Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, що у неї є прихильники в Башкирії і показала дари, які ті великодушно підносять. Артистка вирішила не приховувати слідів своїх нічних гулянь: брудна голова, червоні очі і опухле обличчя відразу були розкритиковані фанатами.

"Прекрасні дари від Юлі і моїх прихильників з Башкирії! Дорогого серцю краю!🙏🏻", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя, Настя , Настя..... як би Ви не тужилися і не пнулися, та Ваші набряки на обличчі і червоні білки очей , говорять про повне сум'яття Вашої душі😥😥😥😥😥. Щаслива людина не вживає алкоголь. Це вже давно відомо. Шкода, дуже шкода....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️. Які там палаци, які там машини????!!!! Це все пил.....", "Вам би звичайно в дар пивасика б зараз !!!! Медом як кажуть голову не обдуриш", "Які очі червоні. Ви всю ніч репетирували?", "Ну помийте ви голову!!! Ну ви ж медійна особистість! Можна навіть в душ не залазити, нахилитися і помити😌", "Між іншим башкирські бджоли спеціально для Насті мед збирали! Їм було спец-завдання таке. Вони ексклюзивно працювали, не покладаючи лапок, все заради балерини, що увійшла в історію Росії. А ви смієтеся. Бджоли-комахи серйозні взагалі-то, аби-кому мед не збирають.", "Набрякла, очі червоні, як у окуня 😁😁😁 Ось так воно, бухати тиждень поспіль😂".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.