Фанати кінематографа і незрівнянної Пенелопи Крус незабаром побачать нове творіння за участю своєї улюблениці. Кінокомпанія Focus Features (США), представила постер і крутий трейлер до драми Асгара Фархаді "Всі знають", яка ось-ось вийде на екрани.
Пенелопа Крус у кіно грає іспанку Лауру, яка проживає в Буенос Айресі та їде на весілля сестри в містечко, розташоване під Мадридом.

Але в ніч весілля невідомі викрадають її дочку Ірен (дівчину грає Карла Кампра), і сім'я разом з колишнім чоловіком головної героїні, Пако (Хав'єр Бардем) збирається разом, щоб зрозуміти, що робити. Пако розповідає, що Ірен була з Феліпе, але вона сказала йому, що втомилася і пішла спати.

Сестра Лаури Ана (Інма Куеста), яка все ще одягнена у весільну сукню, передбачає, що дівчині щось підсипали в келих і пропонує дзвонити в поліцію, але Лаура боїться це робити, оскільки не хоче, щоб викрадачі нашкодили її доньці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В кінотеатрах України фільм з'явиться з 7 лютого 2019 року.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа", писав, що Пенелопа Крус потрапила в список зірок, які не побоялися оголитися заради слави і грошей.

Також у неї, виявляється, є косоокість. Наш портал публікував список зірок, яких обожнює весь світ, незважаючи на цей маленький недолік. І Пенелопа Крус серед них.

До зірок з косоокістю відноситься і актриса Пенелопа Крус. Недолік зірки завжди наводять як приклад її шанувальники, відзначаючи, що навіть з такими дефектами зовнішності можна виглядати привабливо.

Знай.uа писав про те, що кістляві коліна, повні ікри, товсті щиколотки, "галіфе" на стегнах, кривизна ніг і надмірна атлетичность. При таких недоліків не рятують навіть високі підбори.

Непідвладна часу Пенелопа Крус затьмарила сяйво Swarowski.

У Парижі проходить Тиждень високої моди, в рамках якого відбулася вечірка Atelier Swarovski. Іспанська актриса Пенелопа Круз, яка запустила спільно з брендом власну лінію прикрас, стала головною зіркою заходу.

Для свого виходу 44-річна актриса вибрала чорне бандажну сукні Chanel з напівпрозорої спідницею і босоніжки в тон. Свій образ Пенелопа доповнила сережками з синіми кристалами, які підкреслили бронзовий загар зірки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пенелопа Круз постала пішла на радикальні зміни зовнішності заради нової ролі.

Голлівудська знаменитість постала в новому для себе образі – Пенелопа стала блондинкою. Так зірка підготувалася до зйомок другого сезону культового серіалу "Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів". У серіалі Круз грає Донателлу Версаче.