Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість випустив новий кліп на пісню "Молния". Так, за сюжетом артист намагається побудувати стосунки з переможницею російського шоу "Холостяк" Дариною Клюкіною, незважаючи на блискавки, вибухи і заборони суду.

"ПРЕМ'ЄРА! ⚡️Кліп на трек #Молния вже доступний на моєму офіційному каналі в #youtube - BilanOfficial! ", - поділився гарною новиною Білан. Фолловери не пройшли повз: "Дуже веселий кліп вийшов 🔥😂 😍", "Тепер хочеться продовження історії!))", "І весело і сумно.. щось набридло в кожному кліпі на вас насильство якесь. То машиною збивають, то в ніс отримуєте, а тут взагалі з вікна полетіли.. з прем'єрою, Діма💜", "Кінцівка просто вбила😂😂😂", "Між іншим сміх крізь сльози!:) Шкода Діму, він постраждав!😔🎉😁 Адже розряд був нічогенький!:)".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

Також Діма Білан показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.