Знову Люк Бессон, знову секс-скандал, причому вже з п'ятьма жінками. Жертви не стали мовчати, а розповіли всю правду про мерзенні звички кінематографіста. Скандального французького режисера Люка Бессона, п'ять постраждалих звинуватили в сексуальних домаганнях. Одна з тих, хто заявив на зірку – асистентка режисера. За її словами, знаменитість примусила її до інтиму з допомогою шантажу. Вона також сказала, що така ситуація – не випадковість, а у режисера є ціла схема, як діяти схожим чином. В підтвердження своїх слів, дівчина передъявила записку від зірки, де він велить їй прийняти ванну і називає її принцесою.

Вийшли з тіні і інші жертви розпусного поведінки кінематографіста. Так, театральний режисер Карін Исамберт заявила, що Бессон зґвалтував її під час кастингу в 1995 році.

Три інші жінки, які звинувачують Бессона, виявилися його студентками і колишньою співробітницею студії EuropaCorp.

Як говорилося в недавньому матеріалі "Знай.uа" одна з жертв режисера розповіла страшні деталі про його домагання.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відома голлівудська актриса, зірка фільму "Валеріан і місто тисячі планет", 27-річна Сенд Ван Рой, яка звинуватила режисера Люка Бессона у зґвалтуванні, розповіла, як це все відбувалося.

Дівчина, яка нібито стала жертвою зґвалтування, розповіла в інтерв'ю виданню Daily Mail, наскільки вона була налякана. За її словами, режисер не шкодуючи знущався і принижував актрису, а після того, як кошмар закінчився, все тіло пронизував така біль, що Сенд кілька разів падала в непритомність.

"Я плакала, я блювала. Він здійснював наді мною принизливі сексуальні дії. Я демонструвала неприкрите огиду, показувала йому, що не хочу цього. Я дуже боялася померти і була дуже близька до цього", - розповіла Ван Рой.

Також нагадуємо, у Швеції парламент прийняв законопроект про захист жінок від насильства, згідно з яким чоловік зобов'язаний перед сексом отримати згоду зі сторони жінки. В іншому випадку це буде вважатися зґвалтуванням.

Під час голосування 24 травня шведські депутати схвалили відповідні зміни в законодавство 257 голосами. Закон вступає в силу 1 липня.
Справа про зґвалтування можуть завести, навіть якщо статевий акт був добровільний і ніякого фізичного примусу не було. Чоловік повинен отримати усну згоду, якщо партнер явно не сигналізує про своє бажання і згоду діями.