Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість випустила нову незвичайну колекцію власного бренду купальників, а на цей раз вирішила показати закриту модель. Так, дівчина прорекламувала бікіні спереду і ззаду, не забувши виставити напоказ масивну п'яту точку.

"Наш новенький. Купуйте зараз. @inamorataswim", - поділилась новинами Ратаковскі. За 16 годин кадр зібрав 1, 2 млн. лайків. Хоч фолловери бачать п'яту/ точку Емілі кожен день, вони все одно не забувають засипати її компліментами. Були і ті, хто не зрозумів локації зйомок, адже фон дійсно нагадує старенький під'їзд.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежілась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.