Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала спортивні форми в чорних лосинах і коротенькому топіку власного бренду. Так, дівчина також прорекламувала вітаміни, тримаючи в руці склянку з чимось зеленим і не дуже привабливим.

"Почала свій ранок з вітамін! Зараз моя головна мета - залишатися здоровою, особливо під час сезону застуд і грипу!", - поділилася Чері. За 21 годину кадр зібрав понад 120 тис. лайків. Багато хто почали розхвалювати Ану, адже вона - справжня красуня і багато часу приділяє спорту. Були і ті, хто примітив фотошоп в області вилиць.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.