Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала кадр з нового кліпу на пісню "Сон".

На знімку Лорак сидить на стільчику з голими і босими ногами, не дивлячись в кадр. Вона повернула в профіль і одягнена в дивний наряд, який нагадує чи то латекс, чи то непрозору клейонку. Знято це на блакитному тлі, а поруч зі стільчиком, на якому сидить артистка – калюжі. У новому кліпі, який сьогодні був опублікований на каналі співачки в YouTube, вона теж з'являється в цьому вбранні.

У підписі до фотографії Лорак подякувала свою команду за цей "шедевр", який, забігаючи наперед скажемо, шанувальники зовсім не оцінили. "Спасибі усім моїм людям за цю неймовірно красиву пісню і таке тонке і талановите відео", - підписала фото співачка. А ось фолловери Лорак Instagram і підписники в YouTube не вважають кліп успішним, багато хто назвав його порожнім і безглуздим.

"Не думала, що колись додам хейту під відео Ані Лорак, адже поважаю її за талант, люблю за красу, але цей кліп сухуватий, нічого природного. Тільки картинка на розбитій машині сподобалася", "Кліп про все і не про що, я не побачила в ньому душевності, яка є в самому тексті пісні і виконанні. Це той випадок, коли кліп окремо, пісня окремо. Звичайно, це суб'єктивна думка", "Вперше можна сказати про кліпі – порожньо після перегляду, кліп – ні про що, немає ні сенсу, ні приємною картинки, ні-чо-го. Про який сюжет в цьому «шедеврі» взагалі можна говорити", - пишуть розчаровані прихильники Лорак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.