Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії, показав нове фото, яким спантеличив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже дивному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує у ванній, прикрившись квітами. І, випереджаючи коментарі хейтерів, заявив, що це ванна, а не труна. Хоча, треба сказати, що саме труну це і нагадує. Козловський лежить у ванній, обклавшись червоними, білими і помаранчевими трояндами різних сортів і млосно дивиться в камеру. Поруч у куточку ванної стоїть дитяча качечка, яка, мабуть, в шоці від того, що її залишили напризволяще.

Жарти жартами, але в підписі до фотографії Козловський заявив, що ці квіти йому подарували на концерті, так що ці фотографії – не монтаж. "– Що ви робите з усіма квітами, які дарують вам на концертах? – Я в них купаюсь! Це ванна, а не труна #гедонізм #черпаюсили. НІ смутку!", - написав артист біля фотографії. А шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати побачене.

"Головне, що качечка на місці!", "Віталій, ти зробив мій день", "Упакуйте мені цей букет", "Капець. Як могила! Тьху на вас!", "Треба було роздягтися і валятися з келихом в квітах. А не в одязі рівненько. Фі. Поганий Фен-Шуй", "А квіти нічого так", "Жарт так собі", "Ефектно!", "Посунься", "Не тільки дівчата повинні купатися в квітах", "Виглядає як на похоронах!", "Ніби як труна", "Вилізь. Страшноватенько якось", "Як труна, я злякалася", "Качечка – це 10 балів", "Квіти – це все таке... А от качечка в кутку викликає розчулення", "Ах, яка мила качечка", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаэмо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.