У понеділок після боротьби з хворобою, у лікарні Лос-Анджелеса помер відомий кінопродюсер Семюель Хадіду.

Компанія Metropolitan FilmExport, яку заснував батько Семюела, була найбільшим дистриб'ютором американських фільмів у Франції протягом 40 років. Компанія протягом багатьох років співпрацювала з New Line Cinema, Lionsgate і DreamWorks.

Семюел Хадіду.

Хадіду та його компанія Davis Films створили понад 50 фільмів, у тому числі картини з франшизи "Оселя зла", "Сайлент Хілл", "Доміно", "Парфумер: Історія одного вбивства", "Воображаріум доктора Парнаса" і багато інші.

"Ми будемо шанувати його пам'ять, реалізуючи важливі для нього проекти з його улюбленою компанією Davis Films", - обіцяє брат Семюела Віктор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Без неї не було б "Зоряних воєн": померла улюблена мільйонами зірка Голлівуду, світ в жалобі

У четвер, 29 листопада, стало відомо про смерть відомої голлівудської сценаристки і продюсера Глорії Кац в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

У повідомленні сказано, що 76-річна Кац померла 28 листопада в медичному центрі після тривалої боротьби з раком.

Вона була відома, зокрема, щодо співпраці з режисером Джорджем Лукасом. Замість зі своїм чоловіком Уіллардом Хайком вона написала сценарії до фільмів "Зоряні війни" і "Американські графіті". Також Кац спільно з чоловіком відома як автор сценарію до фільмів "Індіана Джонс і храм долі" і "Говард-качка".

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Помер творець Індіани Джонс, весь світ сумує

У США помер відомий голлівудський режисер Ніколас Роуг, який зняв популярний серіал "Хроніки молодого Індіани Джонса". Передає BBC.

Роуг помер у віці 90 років у п'ятницю, 23 листопада. Як каже його син, режисер помер у колі сім'ї.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Пішов з життя відомий поет: з його творчістю був знайомий кожен

У Росії на 89-му році життя помер поет Аркадій Федотов, який написав слова до маршу "Прощання слов'янки".

Трагічну новину передає УНН.

Аркадій помер 19 листопада 2018 року в місті Хабаровськ, Росія.