Нещодавно Зіанджа шокувала всю країну своєю появою в новому образі. Усі її знали під іменем Борис Апрель, та після життя у США вона кардинально змінила імідж та стать. У інтерв’ю з Анатолієм Анатолічев для проекту “Зе Интервьюер” співачка вперше розповіла про досвід відносин з чоловіком.

Це відбулося у 2014 році, коли Зіанджа перебувала у Китаї. Обранцем став вірменин, що переїхав з Америки. До цього у нього вже були подібні відносини. Із Зіанджею вони були разом 5 місяців.

"Я зайшла в МакДональдс за бургером і шейком, і просто там ми й познайомилися. Я виглядала, як мокра собака. Просто зранку прокинулася, без макіяжу і всього подібного, жіночно. І ось там я себе вже відпустила по повній. Ніхто мене не контролював, ніхто не вказував, що робити, я відчувала себе вільно ", - розповіла співачка.

Співачка також зазначила, що не вірить у романи на відстані. Саме це стало причиною розриву відносин, адже коханому Зіанджи довелося поїхати назад в Америку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Чоловіки, яких тягне до дівчат-трансгендерів, вони не геї. Геї-чоловіки, їм подобаються геї-чоловіки. А чоловіки, яким подобаються дівчата-трансгендери, їм подобаються дівчата, які екзотичні", – прокоментувала артистка.

Зіанджа також вразила шанувальників на своїй сторінці в Instagram черговою зміною іміджу. Вона обрізала свої руди локони під каре і зробила чолку.

Раніше “Знай.ua” писав, що модель-трансгендер побореться за корону "Міс Всесвіту".

Нагадаємо, 19 травня відбулося довгоочікуване весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл. На весіллі трирічна дочка герцогів Кембриджських Шарлотта раптово повторила дитячу витівку свого дядька Гаррі: принцеса показала язик фотографам прямо з вікна автомобіля.

Знай.ua” писав, що Зіанджа показала, якою вона була в дитинстві. Відома українська співачка-трансгендер Зіанджа, раніше відома як Борис Апрель, опублікувала нові дитячі фото в Instagram-stories.