Світська левиця, яка прославилася завдяки реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардашьян, Кортні Кардашьян, радує фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. Нещодавно 39-річна мама трьох дітей позувала повністю оголеною для глянцю GQ Mexico. Так, Кортні показала кілька кадрів між сексуальними зйомками.

"Між зйомками для GQ Mexico з обкладинками за грудень і січень. Вже на розкладках", - поділилася емоціями Кардашьян. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті. За 13 годин серія знімків зібрала цілих 1,5 млн. лайків. Шанувальники засипали компліментами спортивну фігуру і засмагу Кортні.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала маленьку Тру Томпсон зблизька і без фільтрів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.