Популярна англійська модель і актриса Кара Делевінь перелякала свої підписників моторошним відео.

Знаменитість опублікувала у своєму Instagram фантастичний ролик-пародію на персонажа з трилогії "Володар кілець".

26-річна красуня здивувала усіх прихильників образом Голлума. В кадрі Делевінь абсолютно гола лежить на підлозі, повторюючи безглузді рухи персонажа з всесвіту англійського письменника Джона Р. Р. Толкіна.

“Я досі не розумію, чому я була самотня” пожартувала Делевінь під дописом

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Підписників Кари налякали не лише моторошні звуки, які видавала модель, але й її зачіска. На опублікованому відео у моделі на голові зовсім немає волосся.

Насправді, причин для паніки немає. У підписі до відеозапису Делевінь поставила хештег – TBT (Throw Back Thursday), що означає “повернення в минуле”. Актриса опублікувала архівне відео, а її волосся, як і раніше на місці.

Нагадаємо, що її стрункість - це предмет для заздрості багатьох дівчат. Сама ж Кара Делевінь не соромлячись їсти піцу, гамбургери і солодощі, змушуючи весь світ гадати, як можна бути супермоделлю і ні в чому собі не відмовляти.

Сама Делевінь стверджує, що їй просто пощастило з генами. Вона худенька від природи, тому ніколи не мучить себе дієтами. Дівчина не раз зізнавалася, що хотіла б навіть трохи поправитися, щоб її форми стали трохи більш округлими. Тому вона більше намагається набрати вагу, ніж скинути.

"Мене часто можна побачити в фаст-фуді чи кав'ярні, так як я не уявляю своє життя без соковитого бургера або чашечки ароматного гарячого шоколаду. Не дивлячись на це, я уважно слідкую за кількістю з'їденого мною холестерину", - розповідає Кара.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", гола Кара Делевінь прикрасила обкладинку відомого глянцю.

Також портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Майкла Джексона Періс і скандально відома модель Кара Делевінь більше не приховують своїх почуттів.