Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав кадри зі зйомок нового кліпу.

Як виявилося, Діма Білан запросив знятися у своєму кліпі учасниць російського шоу "Холостяк" з Єгором Кридом, зокрема, Вікторію Короткову і Дашу Клюкіну. Фотографії зі знімального майданчика артист опублікував на своїй сторінці в Instagram. Треба сказати, що на знімках Білан зображений з однією з дівчат у дуже пікантних позах – вони тримаються за руки, дивляться один одному в очі і майже цілуються.

Треба сказати, що публікація Білана, як і його новий кліп, наробили галасу в соціальних мережах. Зокрема, бурхливі обговорення стосуються саме Білана, Клюкіної і Єгора Кріда. Ось, що користувачі пишуть в коментарях до кліпу артиста.

"Цілком хороший кліп вийшов і сенс є і задумка і в тему. Взагалі не думав, що поп музика може творити гарні речі", "Клюкіна, Клюкіна… а Короткову, що не помітили?! І до речі, а де власне сама пісня?!", "Єгор Крід приревнував Діму Білана. Він думав, що він у Білана єдиний", "Ну забрав відразу двох у Кріда. А Клюкіній що, прокладок мало, що вона ще й сюди залізла?", "Шалено смішний кліп, не несе ніякого навантаження, як по мені. Чисто піднімає настрій, дякую за позитив", "Знову ця Клюкіна, в кожній бочці затичка", "Ну навіщо цих у кліп брати? І так скрізь вже світяться, дістали... Холостяк не дивилася, але таке відчуття, що до дірок його бачила. А все тому, що ці затички в кожній бочці", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.