Слава Камінська – колись невідома дівчина з простої сім'ї, а зараз – відома солістка топової української групи "НеАнгели". Гострий язичок, яскрава зовнішність, незвичайної сили голос – тепер її називають однією з найпомітніших постатей в українському шоу-бізнесі і знатною Інстраграм-дівою. Крапелька везіння, безпринципність в бажанні слави, жіноча підступність, а може, пластика – що призвело її до успіху?

Слава Камінська
Слава Камінська

Зріст, вага, параметри фігури

Дата народження Ольги Кузнєцової (а саме таким є справжнє ім'я Слави): 16 липня 1984 року. Наразі – їй 34 роки.

За гороскопом Слава – Рак. Це повинно було б характеризувати дівчину як домашнью і в міру амбітну людину. В принципі на тлі інших зірок шоу-бізнесу вона такою і є. Не використовує будь-який момент свого життя для піару, не женеться за славою будь-якими шляхами, не прагне епатувати публіку в будь-який спосіб. Як тільки зробила кар'єру, дівчина задумалася про заміжжя і обзавелася дітьми. Зараз вважається зразковою матусею, хоча і про свою роботу не забуває.

Зріст співачки складає 173 сантиметри. А вага коливається в районі 50-и з гаком кілограмів. Що до параметрів фігури, то всіх, в першу чергу, цікалвять її груди і ноги. Насправді розмір грудей Камінської не видатний – хороша двійка. А ось ноги дійсно довгі – 112 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Слава Камінська в дитинстві
Слава Камінська в дитинстві

Сім'я

Про своє особисте життя і дитинство Слава не любить розповідати, рівно, як і виливати душу перед журналістами. Хіба що в жарт згадує, що будучи маленькою дівчинкою мріяла освоїти чоловічу професію: стати, наприклад, водієм або космонавтом. Та ще, що з тих часів і на все життя її улюбленою книжкою залишилася "Казка про Колобка".

Тому про ранній період життя Камінської довгий час фактично було відомо тільки те, що дівчина народилася в сонячній Одесі в родині моряка – капітана далекого плавання.

Та все ж одного разу вона розговорилася і розповіла історію своєї родини, яка була досить важкою для дитини. Виявляється, батько пішов від мами, коли дівчинці було7 років. Якось розкрилося те, що в далеких рейсах у нього, як у хрестоматійного моряка-красеня – мало не в кожному порту було по дівчині. Зрештою, одна з них стала його новою дружиною. Потім – ще одна ще однією новою дружиною... Тому батька у Слави практично не було – вони завжди спілкувалися поверхово.

Дівчина зізнається, що це була сильна травма для неї, яка породила безліч комплексів. Тим більше, що вона помічала і мало не на собі відчула весь мамин біль. Тому Слава і нині найбільше в житті боїться того, щоб її діти теж росли без батька.

Також відомо, що у Слави є ще молодша сестра, яка вже давно живе в Польщі. І навіть їхні стосунки після відходу тата з родини сильно погіршилися. Вони обидві ревнували один до одного маму, яка змушена була дуже багато працювати, щоб хоч якось утримувати сім'ю.

У той же час мама Слави, Тамара, відрізнялася строгістю і вимогливістю до дочок. Слава згадує, що вона змушувала ходити її на безліч гуртків і постійно ще чимось займатися, крім шкільних уроків. Зараз важко в це повірити, але в дитинстві співачка з-під палки ходила на танці і музику – часто просто прогулюючи їх потайки. Тоді Слава вважала маму злісним диктатором і часто ненавиділа її через це. Але тепер і сама збирається виховувати своїх дітей так само, тому що все це і зробило її кар'єру в майбутньому.

Слава Камінська: життя
Слава Камінська: життя

Крім того, в дитинстві у Слави не було ні гарного одягу, ні косметики, ні прикрас. І вона з заздрістю дивилася на вбрання подружок з більш благополучних і заможних сімей. Славу в школі красунею не вважали, дражнили за зайву худорлявість і руде волосся. Так що в юності дівчина пофарбувала волосся і навчилася захищатися: іноді доводилося навіть по-справжньому давати здачі.

А в 9-му класі зухвала і сильна дівчина, якій довелося рано подорослішати, і зовсім почала йти в загули: прогулювати уроки і пропадати на дискотеках. І тепер вона вже стала справжньою грозою школи. Якось навіть так сталося, що майбутню зірку ледь не відрахували за бійку з дівчинкою на уроці історії. Але тоді мама її відстояла.

Саме в ті часи через такий опір суспільства молода Ольга захотіла стати артисткою. Як вона сама зізнається: бути на виду, щоб щось комусь довести, адже в неї, її красу і успіх ніхто тоді не вірив...

Слава Камінська в юності
Слава Камінська в юності

Біографія

Що відомо про те, як формувалася творча особистість Ольги Віталіївни?

Отримавши атестат зрілості, майбутня зірка, хотіла вступати до ГІТІСу і вивчитися на актрису. Але іноземці в цьому престижному московському ВНЗ можуть вчиться тільки на платній контрактній основі. І цю ціну Славі не міг оплатити навіть тато. Тому їй довелося вибирати з університетів в Україні – недовго думаючи, вона подала документи на вступ до Київського національного університету культури і мистецтв. Вступила і вчилася там на викладача з вокалу.

До слова, батько був "дуже" проти такого вибору дочки. Він говорив, що в Інституті культури, вчаться "тільки дурепи, яких нікуди більше не беруть". Він навіть відмовлявся оплачувати навчання дочки саме в цьому університеті. Тоді мамі довелося застосувати шантаж – вона змусила Віталія виділити гроші на навчання Слави під загрозою судового позову на аліменти.

Тепер Слава дуже рада, що навчалася саме в "кульку". Саме завдяки набутим там знайомствам – з акторами, вокалістами, режисерами в кафе "Титанік" – її творче життя і відбулося. Слава з посмішкою згадує, що в студентському кафе тоді тусувалася богема, у якої були гроші хіба що на розчинну каву.

Загалом, не навчання, а веселощі, але на останньому курсі Камінську виключають. І не через відставання. А тому що відведені на навчання гроші вона витратила на участь в реаліті-проекті.

Мабуть, уже в студентські роки вона націлилася на телебаченні – і стала подавати заявки на кастинги в різні шоу. Слава, можна сказати, наша Ольга Бузова – адже вона одна з небагатьох, якій з героїні реаліті вдалося перетворитися на справжню зірку. Причому вона, на відміну від російської зірки, і тут дізналася почому ківш лиха: кочувала з одного шоу в інше.

У яких проектах брала участь Слава Камінська? Найбільш помітними з них були московські проекти: "Острів спокус" і "Народний артист".

Саме завдяки "Острову спокус", Слава в 2005-у році ще в 20-річному віці вперше засвітилася на блакитних екранах. Суть проекту полягала в тому, що на ідилічний острів (природно, з рівнем обслуговування "Все включено") приїжджають 4 пари і живуть порізно. Чому? Тому що їх стосунки тут перевірятимуть спокусами. А спокуси – це побачення з 30-а найкрасивішими, найсексуальнішими і найцікавішими хлопцями/дівчатами. Вельми важка перевірка для будь-якої любові.

Тоді ще проста студентка Оля приїхала в райський куточок з дуже гарним бойфрендом. Звуть його Андрій Скорин. Познайомилися вони в університеті і на момент участі в проекті вже зустрічалися більше року. Примітно, що вже тоді на шоу Ольга відзначилася характером, умінням жорстко поставити на місце конкуренток, але найголовніше – кокетством і слабкістю перед спокусами... Словом, Андрій і Оля стали єдиною парою, яка з острова поїхала вже не парою, причому саме через невірність Олі, а не її хлопця.

Ольга повернулася до Києва – далеко не зіркою. Шоу, на яке вона поставила ва-банк, було далеко не таким рейтинговим, щоб забезпечити їй бонуси в творчому середовищі. Так дівчина невтомно почала ходити на всілякі кастинги і конкурси з упевненістю, що коли-небудь вона все-таки стане помітною, успішної і знаменитою. На свій доленосний кастинг Слава потрапила завдяки все тому ж рідному і улюбленому КНУКІМ – серед стін університету знаменитий український продюсер Юрій Нікітін шукав дівчат для свого нового проекту, який мав би скласти хорошу конкуренцію "Віагрі". І так, руда все робила правильно: серед безлічі претенденток на неї звернули увагу в тому числі і завдяки тому, що колись уже бачили в телевізорі. А потім вона ще й заспівала незвичайним, низьким і оксамитовим голосом... Більше Славі ніяких поневірянь терпіти не доводилося.

Слава Камінська з Нікітиним
Слава Камінська з Нікітиним

Кар'єра

У 2006-му році запускається продюсерський проект – дует "Неангели". Компанію Ользі в ньому становить також дівчина з незвичайним низьким голосом – Катерина Смеюха. За рішенням Юрія Нікітіна, дівчатам в дуеті було дано символічні імена – Вікторія і Слава. Продюсер сподівався, що вони принесуть групі те, що символізують. Так і сталося!

Уже перша пісня "Ты из тех самых" стала не тільки справжнім хітом, а й справжнім вибухом на горизонті не тільки українського, а й навіть російського шоу-бізнесу. Все завдяки добре продуманому іміджу, матеріалу і незвичайного вокалу дівчат. У Слави – мецо-сопрано, у Вікторії – контральто, які ще в своєму поєднанні дають просто вражаючий ефект. Але звичайно, найголовнішим прийомом в досягненні популярності став кліп на пісню.

У той час на пострадянському просторі, звичайно, вже щосили експлуатувалася жіноча сексуальність, але Нікітін перевершив усіх. У першому кліпі дівчата не просто красиво танцювали у відвертих нарядах, а й оголили свої груди, залишившись в кадрі в одних тільки золотих бікіні. Зараз цим мало, кого здивуєш, але тоді ще вийшло! До них такого не робила навіть "Віагра", балансуючи на грані сексуальності, з усе-таки прикритими найбільш вражаючими частинами тіла дівчат.

З потоком захоплення на "НеАнгелів" хлинули і потоки засуджень. Жоден журналіст в інтерв'ю не забув звернути на це увагу, а то й навіть дорікнути. І тут вже Слава проявила себе у всій красі: звикла з дитинства давати відсіч злостивцям – вона їдко і зухвало відповідала інтерв'юерам, чим відразу затьмарила свою колегу з дуету. Їх стали оголошувати тільки Слава і Вікторія, а ніяк не навпаки.

Слава Камінська: перший кліп
Слава Камінська: перший кліп

Звичайно, не тільки груди стала чинником засудження і чуток. Вслухаючись в незвично низькі унікальні голоси "НеАнгелів", багато хто почав підозрювати, що насправді Слава і Віка – зовсім-то і не жінки, а добре "зроблені" транссексуали. До того ж Нікітін, як хороший піарник, майстерно використав це для розкрутки свого проекту, напускаючи невизначеності і загадковості на цю тему. Але дівчат вже було не зупинити ніякими образами: міцно впевнені в своїх талантах, вони рухалися вгору по сходах шоу-бізнесу, а всі їхні пісні ставали хітами.

Уже в кінці 2006-го року виходить дебютний альбом "НеАнгелів" під назвою "Номер один". Знову прозорий натяк на те, хто тут головні зірки або символ успіху? Так чи не так, але він розійшовся величезним тиражем – 50 тисяч примірників були розкуплені мало не в одну мить. Отож, вже перший альбом групи отримав звання "Золотого диска" в Україні. Відтепер і назавжди: майже кожна їхня пісня стає суперпопулярною і улюбленої в народі.

Ішов час, а Нікітін не поспішав розвіювати міф про "натуральность" дівчат з його найуспішнішої групи. Благо всі забули про Олю з реаліті на "Острові спокус", а то й зовсім не могли ідентифікувати ту дівчину із зіркою. Транс-чутки продюсер навпаки вирішив підігріти і знайшов для цього прекрасний спосіб. У 2008-му – "Неангели" випускають кліп спільно з травесті-дівою Даною Інтернешнл. Вона досить відома у всьому світі завдяки перемозі на "Євробаченні-1998". Чи варто говорити, що "I Need Your Love" знову став подією в нашому шоу-бізнесі. Правда, прокласти дуету шлях на міжнародний рівень не зміг.

Зате в Україні "НеАнгелам" цього хайпа вистачило на кілька років. І тільки коли їхні особисті стосунки з чоловіками стали занадто явними, і глядачі познайомилися з ними "впритул" завдяки безлічі інтерв'ю і участі дівчат у різних телешоу – думка про їх транссексуальність стало очевидно помилковою. Слава почала потроху вщухати – і Нікітін вирішив провести легкий ребрендинг проекту.

У 2009 році виходить сингл "Красная шапочка". Це експеримент зміни стилю в більш еротичний ухил з жартівливо-саркастичним підтоном. Він не увінчався успіхом і не викликав позитивного відгуку у шанувальників групи. Добре, що паралельно "Неангели" випустили кліп на пісню "Отпусти" в традиційному стилі групи. І вона в швидко стала лідером всіх хіт-парадів, потрапивши в рекордну ротацію радіостанцій.

У 2013-му році "Неангели" вперше намагаються потрапити на "Євробачення", але не проходять національний відбір. У цьому ж році, в травні, вони дають перший грандіозний сольний концерт. А у вересні колектив випускає другий альбом – "Роман". Він швидко став лідером за скачуваннями в iTunes.

2015-й рік ознаменувався двома концертними турами – "DANCE ROMANCE TOUR" і "РОМАН".

На 10-річчя групи "НеАнгели" знову вирішили довести, що вони найкращі в Україні і на початку 2016-го брали участь у Національному відборі "Євробачення". Правда, знову безуспішно.

Дівчата не впали духом і вже в травні того ж року дали грандіозний концерт в столичному Палаці Спорту на честь першого свого ювілею. І довели, що роки їх не беруть: вони до сих пір молоді, сексуальні й безмірно талановиті. На концерті відбулася прем'єра нового альбому колективу під назвою "Серце". Після цього вони вирушили в великий гастрольний тур по всій Україні.

Слава Камінська: еротика
Слава Камінська: еротика

Також під час концерту Слава Камінська оголосила про те, що починає сольну кар'єру, і виконала свою "особисту" пісню – "Скучаю". Але при цьому заспокоїла всіх шанувальників групи, що не збирається кидати "Неангели". Адже пишається тим, що на відміну від інших жіночих колективів, склад "НеАнгелів" залишається оригінальним.

Трохи пізніше Камінська випустила пісню "Хорошо".

Задавши скажений темп, "Неангели", здається, зовсім не збираються зупинятися – і вже восени випускають суперпопулярний сингл з кліпом під назвою "Сережа".

У 2017-му році "Неангели" відправляються в новий масштабний тур – "SLAVAVICTORIA". Тоді вони побували в 25-и містах України. А вже в кінці року випустили новий кліп – "ЦЕ ЛЮБОВ".

Слава Камінська: "Неангели"
Слава Камінська: "Неангели"

Влітку 2018-го року Слава навіть увійшла в український кінематограф на правах актриси. Вона зіграла круту і неприступну бізнес-леді в комедії "Продюсер". Правда, творці стверджують і інтригують тим, що у неї є повністю оголені сцени. Що ж, ми зможемо побачити цю картину в кінотеатрах тільки в лютому наступного року.

І ось зовсім недавно Слава, поминаючи своє романтичне реаліті-минуле, знову вступила на цю слизьку стежку. У 2018-му році вона стала однією із учасниць грандіозного шоу каналу "1+1" – "Танці з зірками". І їй дуже пощастило з танцюючим партнером: ним став Ігор Кузьменко, який в парі з Наталією Могилевською став переможцем минулого сезону. Слава кілька місяців старанно відвідувала виснажливі репетиції. Але якраз напередодні виходу в прямі ефіри на тренуванні неакуратне падіння призвело до того, що вона отримала травму. Після огляду у лікарів, виявилося, що травма дуже серйозна. Так що свій перший танець на "Танцях із зірками" Славі виконати не довелося. До того ж незабаром після отримання всіх аналізів офіційний діагноз не залишив надії і на другий... Але Слава все-таки вийшла на паркет, який її "чекав", виконала пісню "Скучаю" і попрощалася з глядачами до наступного сезону шоу "Танці з зірками". Може, побачимо співачку в 2019-у танцюючою на блискучому паркеті?..

Слава Камінська з чоловіком
Слава Камінська з чоловіком

Особисте життя

На початку своєї кар'єри Слава в одному інтерв'ю сказала, що її хобі – спокушати чоловіків, а також змушувати їх ревнувати і провокувати на божевільні вчинки... Очевидно, що фраза, сказана в жарт – справжній лейтмотив особистого життя Слави. Це можна стверджувати, хоча б дивлячись на неї в шоу "Острів спокус". Тоді ще індустрія була не настільки розвинена, щоб сценаристи продумували учасникам ходи: тоді ще реаліті було більш-менш справжнім реаліті...

Слава розповідає, що вперше закохалася на першому курсі – у 18 років.

Перші серйозні стосунки трапилися у Слави вже під час "НеАнгелів". Тривали вони 5 років і стали всім відомі через жахливий випадок. Тодішній цивільний чоловік побив Славу, а папараці випадково зафіксували її "побої" на камеру. Пізніше дівчина зізналася, що це був важкий для неї досвід і стосунки, залежність від яких їй нелегко було вилікувати. І щоб вирватися з цієї хворої любові, вона... вийшла заміж!

Таблоїди засурмили про перше весілля Слави в 2012-у році, коли вона пішла в РАЦС під руку з київським бізнесменом Євгеном. На той момент вона вже розлучилася з цивільним чоловіком і навіть завела стоснуки з новим бойфрендом. Колишній все одно переслідував її. Виливаючи душу давньому другу з цього приводу, вона прийняла його спонтанну пропозицію руки і серця.

Слава Камінська: перше весілл
Слава Камінська: перше весілля

Правда, нічого хорошого з цього не вийшло – менше, ніж через рік вони розлучилися. До речі, з ініціативи Слави, бо вона закохалася! Тоді її новим бойфрендом став відомий режисер – Стас Морозов. Нехай Слава у всьому чесно зізналася Євгену, і до початку нових стосунків поставила питання про розлучення, але все ж його серце було розбите, і вони деякий час зовсім не спілкувалися. Тепер вже давно повернулися до звичного формату – хорошої дружби.

Так сталося, що стосунки з Морозовим теж не склалися. Слава богу, –зараз говорить Слава. Тому що завдяки такому збігу обставин вона нарешті зустріла свою справжню любов...

Слава і Едгар познайомилися напередодні Нового року в 2013-у абсолютно випадково в його клініці, куди співачка приїхала за компанію з подружкою. Вона закохалася в нього з першого погляду і стала ініціатором стосунків. А він вже через три місяці зустрічань зробив коханій пропозицію. Це сталося 8 березня під час їх романтичної подорожі в Мілан. Цікаво, що за тиждень після цього – Слава дізналася, що вагітна.

16 липня 2014-го року Слава стає Камінською, вийшовши заміж за успішного пластичного хірурга – Едгара Камінського. Уже в грудні подружжя стало щасливими батьками первістка – сина Леонарда. Приблизно через рік, 6-го грудня 2015-го року, Слава стає мамою вдруге, народивши дочку Лауру.

Наразі у щасливому сімействі двоє дітей. Але зупинятися на цьому Слава не збирається, хоч і обидві свої вагітності вважає дивом, адже до знайомства з Едгаром у неї були проблеми із зачаттям. Скільки дітей хочуть мати закохані? Три, а то і п'ять!

Слава Камінська вийшла заміж
Слава Камінська вийшла заміж

Цікаві факти

Нещодавно Слава Камінська випробувала себе і в якості дизайнера. У колаборації з Елівірою Гасановою вона випустила колекцію жіночого одягу – 69 BY SLAVA KAMINSKA.

У Слави є чисто жіноче хобі – вона колекціонує парфуми. У її наборі понад сто ароматів. Улюблена марка – Сhannel.

Слава Камінська з дочкою
Слава Камінська з дочкою

Чутки

На сьогоднішні найгучнішою пліткою про Славу досі залишається чутка про її численні пластичні операції. Тим більше, що вона дружина хорошого пластичного хірурга – всім здається, що співачка тільки тим і займається, що знаходиться на постійному обслуговуванні у Едгара.

Слава не відхрещується від цього, стверджуючи, що до послуг пластичних клінік вона ніколи не вдавалася. Задовго до весілля вона виправляла форму носа, та й ботоксом користується, щоб прибирати мімічні зморшки. Але чудесами сучасної індустрії краси Слава не зловживає. Та й чоловік цього не схвалює. Наприклад, він відмовився збільшувати груди дружині, мотивуючи тим, що їй ще народжувати треба. До того ж Слава неодноразово надавала в мережі докази натуральності її пухких губ і краси, публікуючи фото з дитинства, юності і ранньої молодості.

Фотографії

Слава Камінська: побої
Слава Камінська: побої

Слава Камінська побита
Слава Камінська побита

Слава Камінська: фотосесія
Слава Камінська: фотосесія

Слава Камінська вагітна
Слава Камінська вагітна

Відео

Новини

Нещодавно Слава розкрила секрет ідеальних відносин з чоловіком.

А також розповіла про те, як їй вдається зберігати ідеальну форму.

Посилання

Слава любить епатувати своїх шанувальників на особистій сторінці в Інстаграмі, виставляючи провокаційні фото, наприклад, в купальнику або без макіяжу: https://www.instagram.com/babaslavka/?utm_source=ig_embed

Всі новини про групу можна знайти на офіційній сторінці "НеАнгелів" в ФБ: https://www.facebook.com/neangely.official

А також офіційному сайті групи: https://neangely.com/

Всі відео "Неангели" розміщують на офіційному Ютуб-каналі: https://www.youtube.com/channel/UCl8_r54tjhV2RPNsLXX0seA?ucbcb=1