Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на росыйському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала відео, на якому вона з друзями співає пісню української групи Бумбокс.

Так, на відео в акаунті Тодоренко користувачі побачили колишню учасницю гурту Real O і подругу Регіни Аліну Астровську. Також підспівує дівчатам ведучий телепрограми «Орел і решка. Шопінг» Антон Лаврентьєв. Тодоренко і компанія заспівали улюблену пісню Регіни української групи Бумбокс під назвою Happy End. Цікаво, що одеситка Тодоренко, яка давно живе в Росії, і її донецька подружка Астровська заспівали українською мовою.

На відео вагітна Тодоренко з'явилася в чорному вбранні, яке приховує її величезний живіт. Аліна Астровська в ролику співає в світло-бежевій майці, а Антон Лаврентьєв у чорному піджаку з'явився на відео з гітарою в руках і акомпанував дівчатам, поки вони співали. Шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим. Багато роблять Тодоренко компліменти, пишуть приємні слова та побажання, висловлюючи своє захоплення. А деякі вже не можуть дочекатися, коли телеведуча народить.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками. Знаменита телезірка опублікувала милу фотографію, на якій показала, як займається йогою. Схоже, Регіна і не збирається народжувати, і веде активне життя, до того ж ще і працює.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.