Легенда російської поп-сцени 90-х років Ігор Тальков напевно був би дуже засмучений, якби дізнався, чим займається його син. Так, музикант Ігор Тальков-молодший зовсім недавно, а саме – 30 листопада, був затриманий в Москві співробітниками ДІБДР. Автомобіль музиканта спочатку здався правоохоронцям підозрілою. Коли зупинили іномарку, за кермом виявили знаменитість в нетверезому стані, пише ТАСС з посиланням на джерело в поліції.

"Поліцейські на Востряковському проїзді 28 листопада зупинили іномарку, за кермом якої в нетверезому стані перебував син відомого співака Ігоря Талькова Ігор. На чоловіка складено адміністративний протокол…" – зазначають правоохоронці.

Крім цього, стало відомо, що за такий злочин Тальков-молодший, найімовірніше, отримає штраф у розмірі 30 000 рублів і позбавлення водійських прав. Очевидці розповіли, що музикант був страшенно п'яний і насилу стояв на ногах, тому поліції довелося буквально высаскивать його з машини.

Ще про дітей, які ганьблять своїх знаменитих батьків. Внучка Софії Ротару, Соня Євдокименко, вирішила, що раз не може підкорити публіку своєю новою піснею "Unbreakable", то краще сфотографується голою для популярної соцмережі. Фолловери обурені – адже юній діві ще немає 18, щоб так виставляти себе на загальний огляд.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

до Речі, сама Софія Ротару нещодавно прийняла рішення, гідне поваги. Зважаючи на те, що в Україні оголосили воєнний стан, співачка відмовилася виступати в країні-агресора Росії і не приїхала на конкурс "Пісня Року" у ворожій країні. Деталі цього рішення раніше публікувалися на порталі Знай.uа.

Нагадаємо, неймовірний поворот: через десятиліття вбивство легендарного співака переглянуть заново.

Російські силовики відновили розслідування вбивства відомого російського певца Ігоря Талькова.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Зараз вже відомо, що кримінальну справу було поновлено за вмотивованою заявою вдови співака Тетяни Талькового. Її було визнано потерпілою стороною відразу після смерті матері співака, яка пішла з життя в далекому 2007 році.

"Після допиту в якості потерпілої їй і захиснику будуть представлені для ознайомлення матеріали кримінальної справи", - зазначили у відомстві.

У свою чергу син співака вже встиг заявити, що нічого не знає про відновлення розслідування.

Варто відзначити, що і поки єдиним підозрюваним у вбивстві Талькова називають комерційного директора музиканта Валерія Шляфмана.