У столичному Палаці спорту відбулася грандіозна церемонія музичної премії M1 Music Awards 2018. Як завжди вона зібрала в одному місці найяскравіших представників українського шоу-бізнесу. Знаменитий співак, улюбленець всіх жінок, Олег Винник був удостоєний титулу "Співак року".

На наступний день після нагородження, Винник з самого ранку звернувся до своїх шанувальників у Instagram.

"Дякуємо, Україно. Спасибі, M1 Music Awards. Несподівано приємно" Олег Винник

Крім того, артист опублікував кілька фотографій, на яких зображений на сцені під час отримання статуетки. На престижну церемонію Винник надів білу сорочку, червоний піджак, прості джинси і кеди.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу співак опублікував у своєму профілі фотографію, на якій позує в оточенні красивих дівчат.

Фотографія, мабуть, була зроблена в закуліссі шоу "Х-фактор". На ній Олег Винник стоїть у сірому спортивному костюмі і бежевих черевики на шнурках в оточенні учасниць проекту. Дівчата буквально оточили співака і мило посміхаються в камеру. Та й сам артист не стримав усмішки і обіймає дівчат. У підписі до фотографії Винник закликав фоловерів дивитися новий випуск шоу "Х-фактор", в якому, мабуть, і будуть виступати ці дівчата.

Прихильниці, звичайно, не залишилися байдужі до нових фотографій в записі улюбленого артиста і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. А також вони обіцяли обов'язково подивитись новий випуск шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав вовчицям те, що вони хотіли побачити.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник заговорив про дві смужки і спантеличив вовчиць.