Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і знову виклала в мережу фото, на якому позує у відвертому вбранні і вульгарній позі. На знімку артистка залізла на паркан біля моря в рожевому купальнику, який ледь утримує пишний бюст. На її талії щось схоже чи то на спідницю, чи то на джинсові шорти. Волосся співачки розпущене і майорить на вітрі, а на очах темні окуляри.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова написала: "Ще трохи і відпустка". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Треба сказати, що такий образ сподобався далеко не всім, але віддані шанувальники все ж засипають зірку компліментами. А деякі нагадали зірці, що нещодавно вона вже відпочивала в Дубаї, звідки публікувала вульгарні фото з пляжів.

"А від чого ти втомилася?", "Спідничка що треба", "Анна, ви займаєтеся спортом? Така підтягнута", "Хочу такі ж шорти", "Дуже сексуальна", "Просто пояс від шортів", "Рятувальниця Малібу", "Спідниця як раз", "Просто ідеальна", "Пасок чи спідниця?", "Ань, мені здається, ти десь шорти загубила", "Шорти хто відгриз?", "Ноги у тебе гарні", "Раніше джинси з дірками носили, потім шорти, з-під яких труси стирчали, а тепер…" - жартують у коментарях користувачі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Напомним, Анна Седокова на пляже в Дубае разделась, чтобы почитать.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".