Нещодавно у мережі оприлюднили інформацію про те, що нібито популярний український гурт Kazka виступатиме на російському концерті "Пісня року" в Дюссельдорфі, Німеччина в 2019 році.

Самі музиканти називають це наклепом і закликають фанатів не вірити даним, котрі не підтверджені ними офіційно:

"Друзі! Будь-яка інформація щодо майбутніх виступів Kazka, яка не підтверджена представниками групи не міститься на офіційному сайті є нічим іншим як фейком. Будьте уважні і вживайте якісний контент. Слідкуйте за графіком Kazka тільки в офіційних джерелах", - написали в Instagram гурту.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Причину такого зухвалого обману користувачів поки що не розгадали. Цікаво, що найулюбленіший хіт гурту "Плакала" не так давно переспівала росіянка.

Попри шквал критики, самі артисти запевняють: вважають це жестом визнання нашої музики за межами країни.

Дивіться: Kazka – "Плакала"

Нагадаємо, вчені розкритикували мегапопулярний кліп на пісню "Плакала".Як повідомляв "Знай.ua", у Києві намагалися зірвати концерт популярного виконавця Макса Барських. Також "Знай.ua" писав, росіянка Юлія Фіалковська заспівала російською мегапопулярний хіт українського гурту "KAZKA" "Плакала".