Не встиг закінчитися 5-й сезон популярного шоу "Танці з зірками", як глядачі вже активно обговорюють продовження і навіть висувають кандидатури ймовірних учасників.

У списку людей, котрим українці без перебільшення надали "квиток" у новий сезон проекту, багато відомих кожному прізвищ. Приміром, серед лідерів – співачка Настя Каменських та гуморист Сергій Притула.

Настя Каменських
Настя Каменських

Перша, до речі, справді активно займається танцями, відвідує заняття та користується послугами персонального тренера, аби завжди бути у формі.

Притула в свою чергу поки не може похизуватися такими здібностями, проте рухатися вміє непогано: колись на шоу "Хто зверху?" він залюбки одягнув балетну пачку і показав дівчатам, що значить "чоловіча харизма".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наймолодший учасник у переліку – Melovin, котрий цього року представляв Україну на "Євробаченні 2018" у Португалії.

Melovin
Melovin

Звісно, перших місць не зайняв, проте постановка його номеру на конкурсі зацікавила багатьох. У першу чергу тим, що він вперше не ховав "образу українського Дракули", який йому так активно нав'язували іноземні ЗМІ весь час підготовки до виступу у Лісабоні. Піде Костя Бочаров (справжнє ім'я Melovin) на "Танці з зірками" чи ні, не ясно. За те, щоб побачити його на проекті віддали свої голоси 2,3 тисячі осіб.

Притула поки на другій позиції. Крім того, українці хочуть побачити танцювальні здібності Олега Винника, Потапа, Олени Кравець.

Олег Винник
Олег Винник

Найменшу кількість голосів віддали за співачку-трансгендера Зіанджу, співака Іво Бобула і виконавицю Гайтану.

Дивіться: за лаштунками фіналу шоу "Танці з зірками"

Нагадаємо, після фіаско на "Танцях з зірками" Леся Нікітюк втекла з Києва.Як повідомляв "Знай.ua", Камінська видала секрет ідеальних стосунків. Також "Знай.ua" писав, Іраклі Макацарія показав спекотні танці.