Київ у черговий раз було обрано для зйомок відеокліпу популярних виконавців. В цей раз кліп на пісню "Nothing Breaks Like a Heart" знімали на Дарницькому мосту столиці України.

Про це повідомили на сайті 24 каналу.

Старенький Mercedes-Benz S-Class поп-зірки Майлi Сайрус у відеокліпі переслідували п'ять поліцейських автомобілів і два вертольоти з озброєними копами. Однак це не завадило їй виглядати неперевершено.

Дівчина привернула увагу оточуючих не тільки погонею, але і своїм яскравим макіяжем. В кінці відео до Майлі Сайрус приєднався супутник в особі Марка Ронсона.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дорогі прикраси, диско-куля у формі серця, автомобіль на автопілоті і ефектний проїзд крізь стіну стриптиз-клубу допомогли артистам набрати більше 10 мільйонів переглядів на YouTube.

Фанати позитивно оцінили результат праць виконавців. «Зняли в Києві, але все виглядає ніби в Америці», «Не знав, що вийде настільки круто», «Хотілося б побачити цей кліп на великому екрані» - такі коментарі залишили користувачі соцмереж про кліп "Nothing Breaks Like a Heart".

Хештег #nothingbreakslikeaheart після виходу відео очолив топи Твіттера.

Зйомки кліпу пройшли в жовтні цього року. На час їх проведення Дарницький міст був перекритий.

Над відео працювала українська продакшн-студія Limelite і французькі режисери з команди WALFA.

У цьому році Київ вже ставав майданчиком для зйомок рекламного ролика Lexus ES.

Нагадаємо, ранiше фото голої Майлі Сайрус злили у мережу. Зірка позує "в чому матір народила" і зовсім не соромиться. 18+

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сєдокова ледь не залізла на шию молодого самця. Скандальна артистка відзначилася новою витівкою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Нікі Мінаж підірвала мережу голим вбранням. Відома реперка показала нове "спокусливе" фото.