Найкрасивіша пара світу – Бред Пітт і Анджеліна Джолі, розлучилася в 2016 році. Фанати плакали навзрид. Далі між колишнім подружжям почалися виснажливі розбирання і судові позови, які геть висушили Анджеліну. Актриса розгубила колишню красу, кілька разів потрапляла до лікарні з нервовими зривами і анорексією, загалом, переживала розлучення і проблеми з опікою над дітьми дуже важко.

Анджеліна хотіла заборонити Бреду опіку над дітьми і займатися цим самостійно, Пітт, надзвичайно прив'язаний до дітей, наполягав на спільну опіку. У пари троє прийомних дітей - 13-річна Захара, 14-річний Пакс і 17-річний Меддокс, а також три біологічних — дев'ятирічні двійнята Вів'єн і Нокс і 12-річна Шайло. Чергове судове слухання було призначене на 4 грудня, однак пара раптом різко передумала судитися. Ґрунтуючись на рекомендаціях дитячих психологів, Пітт і Джолі прийшли до оптимального варіанту, деталі якого не розголошуються. Про те, що екс-подружжю вдалося домовитися полюбовно, повідомляє адвокат Анджеліни Саманта Блей Діджин.

Адвокат розповіла, що домовилася пара ще два тижні тому, а тепер підписані всі необхідні папери, так що потреба в судових розглядах відпала сама собою. Саманта додала, що не може оголосити деталі домовленості, щоб захистити інтереси дітей.

"Знай.uа" також повідомляв, що Бред Пітт зробив Анджеліні Джолі пропозицію, від якої неможливо відмовитися – діти точно зрадіють. Найкрасивіша, і ймовірно, найскладніша пара Голлівуду і світу прийшла до угоди, а раптом там недалеко і до возз'єднання?

Нагадаємо, фанати Роберта Де Ніро ковтають сльози, такого не очікував ніхто.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", красуня Джолі засвітила найцінніше під час прогулянки.

Нещодавно папараці зловили всесвітньо відому голлівудську актрису Анджеліну Джолі під час прогулянки з дітьми.

Кожна поява на людях популярної красуні не залишається непоміченою - вихід на червону доріжку або звичайна сімейна прогулянка. На одній з таких Джолі, разом з молодшими дітьми, зняли папараці в Лос-Анджелесі.

На минулих вихідних актриса разом зі своєю 12-річною дочкою Шайло і 10-річними двійнятами Вів'єн і Ноксом вирушила в ресторан. Зоряне сімейство в звичайних футболках, джинсах і кросівках неспішно прогулювалися по вулиці. Шайло, більше схожа на хлопчика, вела на повідку домашнього улюбленця.

Також Знай.uа" писав, що Бред Пітт заявив про відмову від сексу, фанатки в ауті, Джолі п'є шампанське.

Бред Пітт не шкодує про розлучення з Анджеліною Джолі.