Жінки захоплюються цими знаменитостями і намагаються бути максимально на них схожими, в той час як чоловіки вважають їх непривабливими і не можуть зрозуміти загального захвату. Ікони стилю, яким поклоняються жінки, зовсім не викликають інтерес у сильної половини людства і навіть лякають своїм сміливими і незвичайними вбраннями. Передає Clutch.

Дженніфер Еністон

У звичайному житті Еністон не схожа на зірку і часто одягається дуже просто. Її улюблена частина гардеробу - джинси. Всі її образи видаються дуже лаконічними, але при цьому елегантними. Саме за це Джен не люблять чоловіки, вважаючи її занадто простою.

Вікторія Бекхем

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вікторія Бекхем - світова ікона стилю, на яку рівняються мільйони жінок. Колишня солістка культової групи не тільки стала успішним дизайнером, але і змогла виховати чотирьох чарівних дітей, не втративши фігуру. Тим не менш, її важкопоєднувані, класичні образи не дуже подобаються чоловікам. Багато хто вважає її занадто холодною.

Сара Джессіка Паркер

Жінки просто обожнюють чарівну Керрі Бредшоу з її екстравагантими вбраннями і колекцією туфель. Але, варто визнати, сама актриса не відрізняється особливою красою, тим більше зараз, коли час узяв своє. До того ж, чоловіків відлякують її дивні вбрання.

Енн Хетеуей

Жінки в захваті від чарівної посмішки Енн, а ось чоловіки вважають її неприродною. Вони кажуть, що у актриси занадто великі риси обличчя, а зайве прагнення постійно бути натуральною їх відлякує.

Гвінет Пелтроу

Гвінет не допомогли навіть дві пластичні операції, які їй довелося перенести. Як успішна актриса, мати двох дітей, бізнес-леді вона є прикладом стилю для багатьох жінок. А ось чоловіки вважають її млявою і "прозорою".

Нагадаємо, 5 найгучніших розлучень знаменитих пар за 2018 рік.

Раніше Знай.ua повідомляв, красуня Джолі засвітила найцінніше під час прогулянки.

Також Знай.ua писав, найкультовіша група 90-тих повернеться на сцену, але без однієї учасниці.