Днями британський дизайнер і екс-солістка групи Spice Girls Вікторія Бекхем показала фото з семирічною донькою. Крім того, в Stories вона похвалилася успіхами дочки.

Сім'я Бекхем радіє раптовим канікулам у Сіднеї Австралії, які пов'язані з участю колишнього футболіста Девіда Бекхема в якості амбасадора на "Іграх непереможених", в яких беруть участь колишні або діючі військовослужбовці, які стали інвалідами.

Першим ділом Девід з двома синами – Ромео і Крузом підкорив всесвітньо відомий арочний міст Харбор-Брідж. І прийшов в захват від нових емоцій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Сьогодні відбулася дуже важлива подія: ми забралися на вершину мосту Сіднейської гавані… Дякую всім, хто дбав про нас, особливо нашому гіду Ніку…", - повідомив він в Instagram.

Вікторія Бекхем в цей час влаштувала з 7-річною дочкою справжній дівочий день". Вони вирушили на манікюр і дизайнер навіть показала доньці свою нову фотосесію для відомого глянцю.

Харпер у свої 7 років не відстає від батька і також демонструє спортивні успіхи. Навіть в компанії мами. Так, Вікторія розмістила фото, на якому її дівчинка стрибає на скакалку.

Судячи з підпису, Харпер не тільки це заняття дуже подобається, але і стрибати в неї виходить відмінно.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем приготувала "вишуканий" десерт. Готувала цукерки, а вийшло щось схоже на пельмені.

Як повідомляв "Знай. ua", Вікторія та Девід Бекхем вирушили в далеку подорож. Сімейство прибуло в Сідней за особливим запрошенням.

"Знай. ua" писав, що Бекхем відправив дружину на лікарняне ліжко. Шанувальники завжди підозрюють зірок в наміри розлучитися. Після інтерв'ю, яке Девід Бекхем дав австралійському телеканалу, його дружина Вікторія плакала два дні поспіль.