У четвер, 6 грудня, Тіна Кароль презентувала новий кліп. На відео популярна українська співачка показала себе в несподіваному амплуа.

Відповідний ролик з'явився на офіційному YouTube-каналі.

Зовсім нещодавно артистка перемогла в номінації "За внесок у розвиток національної музичної індустрії" за версією "М1 Music Awards", а тепер представила кліп на свою нову пісню "Сила Висоти".

У новому кліпі Тіни Кароль "Сила висоти" режисер Хиндрек Маасик робить ставку на жіночність і красу самої артистки, обігруючи в кліпі граціозність її чуттєвого образу.

Музику і слова до пісні написав автор знаменитого хіта Тіни "Здатися ти завжди встигнеш" Єгор Солодовников.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"Кліп на пісню Тіни Кароль "Сила висоти" - це еталонне відображення краси жінки. Тіна надихає знімати такі чуттєві, художні, тонкі за змістом роботи. Її сексуальність делікатна, її магнетизм в деталях", - розповів режисер кліпу Хиндрек Маасик.

Кароль відзначає, що пісні для неї – це її життя. Новий трек, за словами артистки, є піснею про відданість жінки своєму чоловікові, яка покірно оберігає його.

Шанувальники української співачки прийшли в захват і засипали її компліментами в коментарях.

"Це мистецтво! Найкраще, що я коли небудь бачила і чула. Браво! Спасибі вам за вашу творчість!"; "Дуже жіночно!"; "З перших нот я зрозуміла, яка пісня у мене буде тепер постійно на повторі! А кліп... такий інтимний, ніжний і пристрасний! Серце трохи не виплигнуло від захвату! Взагалі така ядерна суміш чогось нового і такого рідного. Неймовірна робота! Люблю!", - пишуть фоловерів в Instagram.

Нагадаємо, Тіна Кароль презентувала вологий кліп. Українська зірка показала прем'єру кліпу.

Як повідомляв Знай. ua, экс-бойфренд Тіни Кароль випустив чуттєвий кліп-визнання. Хоче її повернути? В ролику виконавець з дівчиною катається на автомобілі.

Знай. ua писав, що Тіна Кароль вперше заговорила про скандал з Потапом і Світланою Лободою. Кароль зізналася, що посміялася, коли побачила опублікований Потапом ролик.