Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко порадував фанатів новим відвертим відео. Так, в Instagram Потап показав подарунок від свого 10 річного сина Андрія. Відомо, що хлопчик власноруч змайстрував татові святкову листівку.

Таким жестом Андрій привітав батька з Днем збройних сил України, який країна відзначала в четвер, 6 грудня. Потап виклав відео де хвалиться листівкою, в якій хлопчик написав батькові привітання.

Такий подарунок дуже зворушив фанатів Потапа: "Ваш син вас дуже любить", "Як це мило, ваш син – талант", "Сльози на очі настають після таких моментів", "Молодчинка", "Так мило... не купив, а зробив сам", – пишуть фоловери сторінки Потапа.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість позувала з репером і продюсером Потапом і зізналася, що у них нарешті є одне красиве спільне фото. Артисти позували в дуже дивних вбраннях: Надя приміряла на себе коротенький білий костюм і жовту хустку, а ось Потап вразив сорочкою з анімалістичним принтом зебри і чорними штанами в паєтках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська виконавиця Тіна Кароль вперше дала коментар з приводу скандалу з участю Потапа та Світлани Лободи. Співачка розповіла, що думає про скандальний жарт Потапа і про коментар Світлани Лободи. Кароль зізналася, що посміялася, коли побачила опублікований Потапом ролик, на якому на відео з її виступу було накладено моторошний крик.

Нагадаємо, це було не іспанською: Настя Каменських вилаялася в прямому ефірі, вуха українців зів'яли .

Як повідомляв Знай.uа Каменських звернулася до свого "генія" і українці обімліли.

Знай.uа писав, співачка року Каменських прийшла на церемонію в дивному вбранні без білизни.