Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і цього разу показала і епатаж, і латекс.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, яке було зроблено під час її інтерв'ю Каті Осадчій для програми "Світське життя". На фотографії Оля Полякова постала в дивній позі, зігнувшись назад. Як вона тільки втрималася на ногах? На ній довга латексна сукня яскраво-зеленого кольору. Оля завзято сміється, її рожеве волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Полякова написала, звертаючись до телеведучої: "Катя, це я вчу тебе, як цілуватися з чоловіком". Що стосується Осадчої, то вона знімає свою програму і бере інтерв'ю в Ольги у довгій золотистій сукні, яка ідеально на ній сидить і підкреслює всі переваги фігури. Волосся Каті теж розпущене, а в ньому гарна діадема, на обличчі телеведучої стриманий макіяж. Мабуть зірки знатно повеселилися на зйомках цього інтерв'ю.

Підписники Олі не змусили себе чекати і почали коментувати нову публікацію Полякової.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Неймовірна Оля, фігура і це плаття – воно шикарне", "Огірок нагнула", "Не тільки Катя може підстьобувати", "Оля, ти як огірок, чесно", "Русалочка", "Божественна", "Яке плаття", "Це найграндіозніша стійка, що я бачив після місячної ходи Майкла Джексона. Ви дуже пластична жінка, можна навчити не тільки цілуватися", "Огірочок", "Оля, ти як огірочок в цьому платті. Ні, ну так сукня добре сіла. Коротше, ти як завжди богиня", "В зеленому латексі – шикарний вигляд", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Полякової.

Нагадаємо, у Полякову прямо на сцені вселився диявол, інакше як пояснити таку позу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.