Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка влітку 2016 року народила двійню – хлопчика і дівчинку, похвалилася в Instagram фото з подарунком синові.

На знімку з Барселони Олена продемонструвала шанувальникам дитячу футболку футбольного клубу "Барселона". При цьому артистка уточнила, що має намір подарувати її своєму синові Івану.

"Форма є. Справа за малим. Малий - Ivan Kravets. А раптом?", – вона підписала фото.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники щиро схвалили вибір гумористки. А заразом відзначили, що без макіяжу Олена виглядає просто чудово:

"Ну яка ж ти красуня, Олена!", "Вау, які ви красиві", "Кравець – просто супер", "Буде круто! Удачі" і тощо

Раніше повідомлялося, що відома українська гумористична актриса, зірка " 95 Кварталу Олена Кравець, як і всі знаменитості, любить радувати своїх шанувальників новими фото. Днями в Instagram Кравець з'явилося миле фото з чоловіком і двома дітьми. А як відомо, недавно Лена народила відразу двох.

Майже до самих пологів артистка активно працювала, знімалася в і Кварталі була тренером у гумористичному шоу "Ліга сміху", де її вагітність неодноразово використовували як предмет для жартів. Та й сама Олена, як пам'ятають глядачі, любила підіграти цим жартами і показувала номери, в яких грала примхливу жінку в положенні.

Також, майже відразу після народження двійнят, Кравець повернулася до роботи. А останні фото на її сторінці свідчать про те, що чоловік зірки допомагає їй з дітками. Так, на опублікованому фото ми бачимо чоловіка зі спини, який тримає на руках двох світловолосих дітей.

Нагадаємо, Олена Кравець порадувала шанувальників новою фотографією. На знімку актриса студії "Квартал 95" відображена зі своїми подругами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Квартал 95" порадувала своїх фанатів в соціальній мережі Instagram свіжої фотографією.

Також Знай.uа" писав, у новому сезоні "Ліги сміху" відбулися кардинальні зміни в складі журі. Тепер на місці Олени Кравець сидить актор Стас Баклан. Покинули крісла журі і Юрій Горбунов, Антон Лірник та Сергій Сивохо.