На сцені концертного майданчика європейського рівня Stereo Plaza виступила улюблениця мільйонів - Onuka. Співачку обожнює не тільки українська, але й зарубіжна публіка.

Людей було дуже багато - підійти до сцени було досить складно. Про це повідомляє Інформатор, побувавши на нетривіальній події. Насправді, це дуже велика радість для будь-якого музиканта - коли до нього на виступ приходить дуже багато слухачів. А коли вони ще й знають пісні, підспівують і ловлять з ним "одну хвилю" - це найчистіший кайф. Адже погодьтеся, набагато важливіше відчути атмосферу концерту, ніж зняти пару зайвих відосіков в Instagram?

Головна фан-зона Stereo Plaza – це ідеальне місце для охочих бути в епіцентрі подій, поруч з улюбленим виконавцем на концерті. На концерті Onuka були і поціновувачі більш спокійного відпочинку - вони насолоджувались музикою у VIP-фан на другому ярусі. Звідти можна спостерігати за музичним шоу, підносячись над натовпом. VIP-зона має окремий вхід і бар. Шанувальники зайняли і місця за столиками – чудовий варіант для перегляду виступів артистів із максимальним комфортом.

Щасливі усмішки на обличчях слухачів з концерту і гучне підспівування просто неможливо було не зафіксувати на фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров несподівано зізнався, чому заздрить Лорак. Російський артист зазначив, що "шоу-програма Лорак зібрала майже всі музичні премії і нагороди" і зізнався, що "навіть трохи заздрить" всім, хто зможе побачити концерт по телевізору.

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак зробила приємно бідним російським шанувальникам, вони вже знемагають.

Знай. ua писав, що Шакіра вляпалася в гучний скандал, знаменита співачка підозрюється в несплаті податків на суму 14,5 мільйонів євро.