Український артист Потап повідомив, як виховує і ростить сина Андрія, говориться у "Світському житті".

Потап ріс у спортивній сім'ї, мама тренер з плавання, однак він ростить сина Андрія в менш жорстких умовах.

"У нього умови трохи легше, але він займається боксом, він виграв чемпіонат району, він вчить мови, він подорожує по світу і у нас є контроль оцінок. Щотижня ми дивимося оцінки. У нас є система балів і стимулів від папи. Іноді вони грошові, тому що він щось купує в інтернеті, тому ми граємо в таку гру. Контролюємо звичайно, адже це ж моя дитина", - заявив артист.

Також виконавець розповів, що колись Андрій часто хвалився своїм зірковим татом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Колись Андрійко часто говорив, що знаєш, хто мій тато? Мій тато Потап. А зараз він більше розуміє, як мені тяжко. Він навіть мене зараз за лаштунками вів швиденько від глядачів, які гналися за мною. Він кричав: "Тато швидше, тому що дуже багато людей за тобою біжить", - зізнався Потап.

А от син співака, який росте в музичній творчій родині сам співати в майбутньому не хоче.

"Ні, пісні я не хочу співати, але в майбутньому я хочу працювати на телебаченні ведучим", - заявив 10-річний Андрій.

Раніше ми писали, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко порадував фанатів новим відвертим відео. Так, в Instagram Потап показав подарунок від свого 10 річного сина Андрія. Відомо, що хлопчик власноруч змайстрував татові святкову листівку.

Також ми писали, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. В цей раз виконавець засвітився в каліфорнійському Лос-Анджелесі. І якщо по приїзду туди Потап викладав фотографії з Каменських, то цього разу він здивував знімком з незнайомкою.

Напомним, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.