Відома українська співачка і світська левиця Даша Астаф'єва частенько радує фоловерів новими фотографіями в своєму Instagram. Часто ці знімки мають еротичний характер, що ще більше підігріває інтерес підписників до Даші. Цього разу співачка показала знімки з відвертої фотосесії.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Астаф'євої, вона позує у відвертому червоному платті плетеної текстури. Це вбрання підкреслює пишний бюст і підтягнуту фігуру артистки. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, на яких яскрава червона помада в тон сукні. На одному з фото Даша з'явилася в тому ж платті з золотистою накидкою, яку спустила з плечей.

У підписі до фотографії Астаф'єва розповіла про свою героїню у виставі "Чоловік нарозхват". "Персонаж, який мені дістався у виставі "Чоловік нарозхват". Частково, одна з тих нещасних, які вже кілька разів, намагаються проникнути і в мою сім'ю. Така ж пластикова. Така ж дурепа. Попадання 100%", - написала Даша.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, що на сторінці Даші Астаф'євої з'явився ще ряд фотографій, мабуть, з цієї самої фотосесії. На знімках актриса прямо-таки випромінює сексуальну енергію. Даша відображена в момент, коли їй наносять макіяж і наводять красу. Є також чорно-біле фото. На всіх знімках Астаф'єва вийшла дуже красивою і чуттєвою, що відзначили її прихильники. В коментарях Дашу буквально засипають компліментами і одами її красі. Деякі зазначили, що в такому образі артистка дуже схожа на відому голлівудську актрису Моніку Беллуччі.

Нагадаємо, руда красуня Астаф'єва розпалила справжню пожежу в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що блондиночка Астаф'єва в рожевій шубці оголила величезне серце.

Також портал "Знай.uа" писав, що фешн-спортсменка Астаф'єва обтягнула розкішні форми лосинами.