Закритий спосіб життя вдови народного артиста, шанувальника псевдореспублик, політики Путіна і вихідця з України Йосипа Кобзона, став приводом для чуток.

У центрі уваги користувачів соцмережі Неллі Кобзон опинилася через те, що її нечасто побачиш на людях. Деякі учасники дискусії в інтернеті побачили "прогалини" в її біографії і різні "плаваючі" дати народження, які коливаються від 13 грудня до 13 січня.

Також шанувальників таланту Кобзона насторожила відсутність будь-якої інформації про його дружину Неллі Кобзон, і вони вважають підозрілим, що діяч культури не вказував свій сімейний статус. Крім цього користувачі інтернету припустили, що з якоїсь невідомої причини Йосип Кобзон приховував свою дружину.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«А ви впевнені, що це Неллі? Мені здається, що це двійник, у дружини зростання набагато менше! Кобзон гарем з дружин збирав, щоб ніхто не здогадався?»,

«Неллі Таємниця розкрита, вона має точну копію, яка жила з нею і Кобзоном під одним дахом»,

«Неллі скрізь різна… Мені здається, у Неллі Кобзон є двійник? Ну, а що — одна для сексу дружина, друга борщі варить! Аж надто підозріло він приховував дату її народження, ніби щось треба було приховати від журналістів…» – пишуть в мережі.

Коментатори в соцмережах припустили, що зараз на всіх заходах з'являється псевдовдова Кобзона, тоді як справжня Неллі Кобзон дотримується трауру по померлому чоловікові і не виходить на люди.

Також користувачі вважають, що співак навмисно тримав своє особисте і сімейне життя в найсуворішому секреті, щоб ніхто з представників влади не дізнався про його багатоженство, так як за такі "витівки" улюбленець партноменклатури міг би поплатитися.

Нагадаємо, Слава Україні! Кобзон перед смертю преда Путіна

ранее як повідомляв "Знай.іа" Задовольнив Путіна: кремлівський солодкоголосий "певунец" Діма Білан отримав народного

Знай.іа" писав, що Головне за ніч: останні фото Кобзона і загроза з Придністров'я