Думаєте, що подарувати дитині від святого Миколая? Українські знаменитості розповіли свої ідеї і плани на це свято. Передає Clutch.

Олександр Педан

"Лера намагається підтягнути оцінки і допомогти дружині по господарству. Вона в цьому році замовила iPhone. Але ми домовилися, що дарувати їй такий дорогий телефон просто так – занадто. Тому половину вартості з дружиною беремо на себе, а іншу половину Лера дає зі своїх заощаджень. Таким чином вона буде цінувати його набагато більше"

Катя Павлюченко

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зараз моєму старшому синові три роки, було б раціонально подарувати Вадюші абонемент на теніс або в сауну, басейн, похід у театр, щось розвиваюче. Але я точно знаю, що він не оцінить це так, як іграшку. У два з половиною роки йому було суперцікаво збирати Lego, в цьому році він любить іграшки-трансформери Суперкрила".

Микола Тищенко

"В дитинстві на День святого Миколая я хотів отримати велику, красиву іграшкову залізницю – з усіма проходами, тунелями. Кожен рік сподівався, що біля своєї подушки знайду цей сюрприз, але святий Миколай мені його так і не подарував. Зате подарував моєму старшому сину!"

Андрій Шабанов

"Наша молодша дочка Маша недавно сіла писати листа Діду Морозу. Дочці три роки – і писати вона поки не вміє, так що малювала "каляки-маляки" і озвучувала, що пише: "Дідусь Мороз, подаруй мені, будь ласка, базу". Яка ще база? У результаті з'ясувалося, що це конструктор Lego".

Ірина Хоменко

"У цьому році син вже показав мені, що йому хочеться: машинку Hot Wheels Трек. Відмінний подарунок Lego – розвиває уяву, малюк може створити свої модифікації авто, літака, корабля! А ще я за те, щоб всебічно розвивати дитину, тому дуже круто подарувати музичні інструменти – гітару, дитяче піаніно".

Нагадаємо, у Києві вже почали продавати новорічні ялинки, незважаючи на те, що офіційно дозволено відкривати ялинкові ринки тільки з 15 грудня.

Раніше Знай.ua повідомляв, у львівському парку "Вознесіння" відкрили резиденцію Святого Миколая.

Також Знай.ua писав, гідно провести старий рік і викликати удачу не так складно. Потрібно виконати всього 7 речей.