Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого житті. В цей раз телезірка затьмарила мережу стильним фото, зробленим на вулиці.

Маша Єфросиніна опублікувала вуличну фотографію, на якій позує в стильному і яскравому вбранні. На ній вишневі шкіряні штани, смугастий светр, поверх якого вона накинула чорну шкіряну курточку з білим хутром. На ногах телезірки чорні масивні черевики з білими шнурками. Її волосся причесане і зібране ззаду, а на очах величезні сонцезахисні окуляри. Одну руку Єфросиніна поклала в кишеню штанів, а другою тримає стильну білу сумку середніх розмірів. Маша дивиться в камеру і злегка посміхається.

У підписі до фотографії Марія Єфросиніна написала: "Важливий день у Марійки. Слідкуйте за сторіс". Шанувальники Маші не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в її профілі. Більшості знімок сподобався і вони засипають Єфросиніну компліментами в коментарях.

"Ви реально нереально реальна. Шикарна жінка!", "Маша, просто супер модно", "А що за штанці у вас? Дуже круті", "Дуже гарний образ", "Стильно! Красиво! В міру! Ніжно!", "Супер look", "Маша, шикарно виглядаєш", "Прекрасний образ", "Мені, Маша більше подобається, ніж Марійка", "Ваш образ мені нагадав кореянок, вони теж так люблять одягатися. Ваші форми дозволяють виглядати круто в будь-якому образі. Мені дуже подобається", "Модняча", "Класний стиль", - пишу захоплені фанати телеведучої.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.