Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила довести, що все ще у формі і почала розмахувати ногами біля балетного станка. Так, артистка намагалася донести до шанувальників, що все у неї насправді нормально, а всі ці дивні витівки робить тільки тому, що дуже позитивна і весела. Як не дивно, у Анастасії нічого не вийшло.

"Золоті мої, ви не занудьгували без мене? 🤣 Я за всіх попрацювала.💃🏼 Не перестану вас хвилювати і розважати.😂 Чекайте скоро. А перш ніж засуджувати, запитайте себе, чи можете робити так як я.. І чи вистачить у вас витримки та стійкості, як у мене гідно тримати удар і всі протидії заздрісників і недолюблених людей? Чи вистачає у вас почуття гумору, як у мене? Чи вмієте ви так само як я, жити на позитиві? Чи вистачає у вас фізичних сил підтримувати своє тіло у формі і бути завжди на висоті?💃🏼 У мене-так!💪🏻 Чи вмієте ви робити так, щоб ваші кохані були завжди поруч?❤️",- ненав'язливо поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Попрацювала за нас де? Провела багатогодинну операцію і врятувала людське життя? Ненормальна, заспокойся вже", "ой ржу...ще запитай "а можете як і я просрати все і дочку в тому числі?".."а чи можете бухати як я?" "а можете міняти чоловіків як я "і т. д.", "Як же важко вам це дається, видно не озброєним оком. Якби не станок, звалилася б🤣 А махати однією ногою і дурень зможе, для цього не обов'язково бути балериною", "Досить чесати язиком, опудало. Ти хоч корпус можеш тримати, що ж так штормить тебе?😏".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.