Відому британську акторку, зірку "Піратів Карибського моря" 33-річну Кіру Найтлі, яка нещодавно розкритикувала післяпологовий образ Кейт Міддлтон, нагородили почесним орденом Британської імперії.

Ще в червні стало відомо, що актриса увійшла в число Birthday Honours Її Величності і отримала звання Офіцера Ордена Британської імперії за свої заслуги в драматичному мистецтві та благодійності.

А вже сьогодні Кіра була запрошена до Букінгемського палацу, де з рук принца Чарльза отримала приємний довгоочікуваний подарунок.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На церемонію нагородження Кіри, окрім чоловіка Джеймса Райтона, прибули і її батьки: мама Шарман Макдоналд і батько Вілл Найтлі, йдеться у виданні DailyMail.

"Я дуже злякалася, коли побачила в поштовій скриньці конверт з гербом уряду: подумала, що не сплатила податки вчасно. Зате тепер можу вимагати у домашніх віддати мені честь", - пожартувала акторка в інтерв'ю.

Для церемонії нагородження Найтлі обрала жовтий костюм від Chanel з рожевим ременем та капелюх у тон.

Утім чоловік акторки порушив королівський протокол, бо відмовився від краватки.

Нагадаємо, від Харлі Квінн до Барбі: голлівудська акторка вразила майстерністю перевтілення. Талант акторки не знає меж.

Раніше Знай.uа писав про те, що Президент США Дональд Трамп частенько потрапляє у різні конфузи, які потім смакують як прихильники, так і недоброзичливці президента по всьому світу.

Також Знай.uа повідомляв, що Кіра Найтлі звернулася до Кейт Міддлтон та всіх жінок світу.