Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 39-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня оголилася на камеру.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі моделі, вона позує повністю роздягненою, прикриваючи долонею голі груди. На шиї моделі невеликий кулон на ланцюжку, а з губ у неї стирчить квітка, яку вона притримує рукою. Волосся Вікторії розпущене і спадає на обличчя, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фотографій Вікторія Боня написала: "Котики, улюблені мої, вам питання! Ви б хотіли футболочку з моїм зображенням? Якщо так, то Ч/Б чи червоного відтінку? До речі! Наші Чоловіки хотіли б собі таку футболку?". Геолокація до фотографій свідчить про те, що вони були зроблені в Монако.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує 39-річну жінку за такі відверті фотографії.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Начебто і підписана на Вікторію, але футболку з нею не одягла б. А багато хто, думаю, і обидві візьмуть", "Мені здається, це скоріше актуально для чоловіків! Ось вони точно захочуть футболку з вашим зображенням!", "Сподіваюся, і мізків у вас додасться", "Красиво з натуральними волоссям", "Фу, що за фотка?", "Якщо чесно, який олень одягне таку футболку?", "А вони у вас одного розміру?", "Це жахливо", "Я б хотів футболку з Вами, думаю, в жовтих тонах все, а ще помацати цицьки чи хоча б подивитися", "Мені не потрібна і дарма", "Кому ти нахер потрібна? Відпишуся. Крім цицьок взагалі нічого не постиш. Ти чим в житті взагалі корисним займаєшся?", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.