Лоліта Мілявська, знаменита артистка Росії додала в Instagram чергове скандальне відео. Знаменитість розмірковує про парадоксальність акції "Рубль в день", в ході якої зірки шоубізу жертвували на будинки престарілих та дитячі інтернати по одному рублю, передає replyua.net. Відтак, селебріті розкритикувала владу, зазначивши, що таких акцій не повинно бути апріорі, адже артисти платять податки, як і всі громадяни РФ, за рахунок яких і повинні фінансуватися дані установи.

"Щойно подивилася пост, який в соціальній мережі розмістив мій колега і близький друг Женя Гор. Там говориться, що якщо 15% населення РФ будуть жертвувати в день по рублю, то таким чином можна допомогти старим будинкам і дитячим притулкам. Хлопці, а мені хочеться запитати: а нах**а я плачу податки?", - звернулася зірка до чиновників РФ.

Знаменитість також закликала їх пожертвувати для старих і дітей Росії свої яхти, як вважає Лоліта, цього було б достатньо для їх утримання.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Можливо мені не платити податки? Якщо кожен чиновник просто віддасть по яхті, в країні будуть будинки престарілих їсти чорну ікру. Ви вже там розберіться з цим, ну якось це навіть непристойно. Я ж тут підбирала слова, щоб мене інтернет не ви***л", - закінчила співачка.

Як повідомляв Знай.uа, Гайтана показала найдорожче, що в неї є.

Також Ліам Хемсворт розповів, що залишилося від його спільного з Майлі Сайрус особняка після пекельних пожеж в Каліфорнії.

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.