Вже не перший місяць у зіркових колах ходять досить неоднозначні чутки про те, що чоловік солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої нібито живе виключно за її рахунок.

Але Володимиру Дантесу це настільки обридло, що він спочатку запустив у мережі блог на таку тематику, а потім і взагалі вирішив поставити крапку у скандалах.

"Дантес – не альфонс, Дантес – Мерк'юрі"

Саме у такому стилі, як зазначив артист він планує повернутися на сцену. Коли це станеться, не уточнив, але натякає: багато хто, і сама дружина також, просили його відновити співочу кар'єру. І не дивно, адже в дуеті з Вадимом Олійником вони справді збирали непогану аудиторію.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Поки Володимир не зайнявся зйомками у тревел-шоу про кулінарні звичаї різних країн світу. Роботу у парі довелося припинити. Та він, попри всі чутки, відкладав більшу частину зароблених коштів, аби не "сидіти на шиї у дружини", як про нього дуже довго говорили:

"Людям було не до концертів. Ми в цей час анулювали контракт із Наталією Могилевською, діяльність падала….Я почав працювати на радіо, "Люкс ФМ", мені це підтримувало штани, заробляв більше, ніж Надя. Хоча у нас вдома немає поділу. Все до "спільного котла", з якого беремо гроші", - пояснив він.

Дантес не приховує: спочатку дружина все ж таки приносила у родинний бюджет більше грошей, навіть якісь зайві 50 доларів різниці виводили артиста із себе.

Він, як справжній чоловік, мріяв забезпечувати сам. Поки що Володимир тримає у таємниці справжню дату повернення на сцену з очевидних причин – хоче, аби це була "бомба і хіт", зі звичайною піснею нічого не вийде.

Дантес підмітив і головний парадокс українського шоубізу: в мережі переважно популярні ті, хто свого часу "вистрілив" у Росії.

"Щоб стати класним тут, треба спочатку стати класним там", - іронізує Дантес, додаючи що особисто для нього це дуже прикро.

Дивіться: Інтерв'ю з Володимиром Дантесом

Нагадаємо, Дорофєєва стала мільйонеркою.Як повідомляв "Знай.ua", "Квартал" замінить Зеленського на президентських виборах. Також "Знай.ua" писав, Дорофеєва розповіла про зйомки із Зеленським.