Instagram склав рейтинг найпопулярніших акаунтів зірок 2018 року.

Селена Гомес
Селена Гомес

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію всесвітньо відомої соцмережі.

Лідером неочікувано став Кріштіану Роналду, який обігнав королеву соцмереж Селену Гомес. Зараз у одного з кращих футболістів світу 148 мільйонів підписників, а у Селени, яка взяла чергову перерву від ведення соцмережі, 144 мільйони.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У трійку лідерів увійшла Аріана Гранде, за життям якої стежать 139 мільйонів підписників, на четвертому місці опинився Дуейн "Скеля" Джонсон (125 мільйонів). На п'ятій і шостій сходинці - Кім Кардашьян (122 мільйони) і трохи відстала від сестри Кайлі Дженнер (121.7 мільйона).

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян

Восьмою стала Тейлор Свіфт (113 мільйонів). Замикають список Інста-зірок Неймар (107 мільйонів) і Джастін Бібер (103 мільйони).

Джастін Бібер і Хейлі Болдуїн
Джастін Бібер і Хейлі Болдуїн

Десятка найпопулярніших в Instagram російських зірок виглядає так:

  1. Ольга Бузова (14.3 млн)

    Ольга Бузова
    Ольга Бузова

  2. Хабіб Нурмагомедов (13.4 млн)

  3. Тіматі (13.2 млн)

  4. Ксенія Бородіна (11.9 млн)

  5. Павло Воля (11.3 млн)

  6. Віра Брежнєва (10.2 млн)

    Віра Брежнєва
    Віра Брежнєва

  7. Анастасія Івлеева (9.9 млн)

  8. Настасья Самбурська (9.8 млн)

  9. Єгор Крід (9.5 млн)

  10. Іван Ургант (7.4 млн)

Нагадаємо, скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Нещодавно знаменитість похвалилася новим образом, примірявши на себе модну в цьому сезоні блузку з анімалістичним тигровим принтом. Так, артистка вирішила запитати у фанатів, чи підходять їй такі речі.

Раніше Знай.uа писав про те, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у вишуканій сукні.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Також Знай.uа повідомляв, що Ольга Бузова пограла з іграшкою на камеру, нагодувавши її з пляшечки, а ось фанати відразу помітили, що 38-річна Ольга явно хоче дітей.