Популярний музикант і серцеїд Олег Винник поділився зі своїми передплатниками першим досвідом з свого життя.

Співак вперше взяв участь у спортивних змаганнях. Про це він написав пост на своїй сторінці в Instagram.

"Вчора вперше брав участь у спортивних змаганнях. Цікавий досвід", - поділився враженнями співак.

Сказане музикант підтвердив відповідним фото, де він позує в чорній футболці і синіх спортивних штанях біля стелажа з гантелями в спортивному залі.

Фото: Олег Винник взяв участь у спортивних змаганнях (instagram.com/olegg.vynnyk)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Від фанаток творчості Винника не сховалась його хороша фізична форма. Вони похвалили співака за це і засипали компліментами.

"Думаю, у змаганнях перемогли", - сказала користувач Віра Копчан.

"Це ж круто. Перемог вам завжди і у всьому", - підкреслила юзер Надія Тижбир.

"Круто! Молодець, красунчик", - прокоментувала юзер Таня Ушакова.

Нагадаємо, Винник змусив фанаток плакати від заздрощів: може бути не тільки красивою

На сторінці Олега Винника в Instagram зібралося багато коментарів під його фото з жінкою в спортзалі. Співак підписав його так: "Жінка може бути не тільки красивою, але ще й хорошим тренером", унаслідок чого багато дівчат стали висловлювати свою заздрість супутниці Винника, що отримала такий комплімент.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Ігор Кондратюк назвав кращого співака України: не Винник

Відомий український телеведучий, продюсер і шоумер Ігор Кондратюк зізнався, яких исполнителей вважає найкращими в 2018 році.

"Співак 2018 - це, мабуть, Макс Барських. Не Винник. Мені більше подобається молодь. Хоча Винник співає крутіше, ніж Барських, у нього є вокал, на відміну від Макса. Зате у Макса є якісь прості мелодії, які мені чомусь здаються магічними. Я добре знаю, як вони впливають на публіку", - прокоментував Кондратюк.

ТакожЗнай.иа" писав, що Потап ніжно притулився до грудей Винника: на заздрість усім волчицам

Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно похвалився перед фанатами, що зміг потримати за груди українських красунь Тіну Кароль і Настю Каменських, знову взявся за своє "улюблене" справу.