Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фотоколаж, який складається з двох майже однакових її портретів. На знімку Лобода позує в чорному вбранні з яскравим макіяжем на обличчі. Артистка підвела очі чорним олівцем, підфарбувала вії і дуже сильно нафарбувала губи темно-червоною помадою. Волосся співачки розпущене і м'якими пасмами спадає на плечі. Світлана дивиться в камеру на обох фотографіях, мабуть, це селфі.

У підписі до фото Світлана Лобода написала два слова: "Холодними ночами". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фото сподобалося, але є й ті, хто вважає макіяж зірки занадто яскравим.

"Одна під небесами", "Красуня", "Ці червоні губки коли-небудь зведуть мене з розуму", "Прекрасна", "Нереальна просто", "Холодними ночами ти снишся мені одна, хочу тебе одну я хочу тебе до дна", "Лялечка", "Класна, а волосся просто вогонь", "Кохана", "Неймовірна! Спасибі за гарні пісні!", "Яка красуня", "Подвійний удар", "Шикарна", "Ох, прямо про мене. Дійсно, так іноді хочеться тепла і не бути одній", "Який колір помади", "Солодка дама", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фотографії Світлани Лободи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.