Регіна Тодоренко після тривалого мовчання вперше висловилася про свої недавні пологи.

Відома українська телеведуча стала мамою 5 грудня. У неї з чоловіком, російським співаком Владом Топаловим, народився син.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Після пологів Тодоренко довгий час зберігала мовчання, і лише 17 грудня звернулася до своїм шанувальникам. Зірка пише, що у неї все добре, вона насолоджується материнством і дуже вдячна всім за підтримку.

"Народ, хочу сказати спасибі всім вам за ваші слова підтримки і турботу! Не переживайте, у мене все добре, я жива і здорова, просто зараз живу в моменті і радію життю. Мені вже не терпиться поділитися з вами моментом свого щастя і розповісти про свій неймовірний досвід!", — написала Регіна Тодоренко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях підписники захоплюються природною красою Регіни після пологів.

"Яка гарна!", "Урааа. Ростіть здоровими і щасливими", "Як же я вам заздрю. У вас такий зараз солодкий час. Радійте кожному моменту. Щастя вам!!!! І терпіння!!!! Повірте, воно вам придасться", "Таке ніжне обличчя на фото", "Щастя і всього прекрасного Вам!!!!", "Гарненька яка", "Регіна, рада за Вашу родину! Здоров'я вашому синочку і величезного щастя вашому дому!!!", "Регіна, рада за вас з Владом, ви виглядаєте дуже щасливими, прямо світитеся зсередини. Щастя, здоров'я, не засмучуйтеся, якщо читаєте негатив, тих кому ви подобаєтеся 99,99%", - пишуть підписники.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Нагадаємо, чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов різко розкритикував прихильників за жахливі коментарі на сторінках зірок.

Раніше Знай.ua повідомляв, популярна телеведуча Регіна Тодоренко після недавніх пологів вирішила скинути зайві кілограми і вже показує перші успіхи. Українська телеведуча Регіна Тодоренко поділилася в Instagram знімком і розповіла, що вже почала займатися спортом.

Також Знай.ua писав, популярна телеведуча і блогер Регіна Тодоренко на 9 місяці вагітності вийшла заміж за співака Влада Топалова.