Іноді пари на телебаченні створюються не тільки завдяки романтичним реаліті-шоу. Так, зовсім нещодавно, через кілька місяців стосунків вирішили зіграти весілля фіналісти популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Еліна Павленко і Владислав Міцкевич.

Все вийшло зовсім несподівано: 13 грудня Еліна відзначила свій 20-й день народження, а Влад вирішив зробити коханій пропозицію прямо під час свята. Дівчина, не довго думаючи, погодилася на пропозицію руки і серця.

"З самого початку ми подружилися, – зізналася Еліна. – Мені дуже подобалося його почуття гумору і його харизма. А я обожнюю, коли мене смішать. Через деякий час я почала помічати його зовнішність, характер, так абсолютно всі його преваги. І ось я зрозуміла, що починаю закохуватися... А він мені часто робив компліменти. Але я зовсім не придавала цьому значення. Потім ми почали проводити весь вільний час разом. І одного разу до нас приїхали знімати "Фільм про фільм": ми йшли на зйомку, стали біля дверей і поцілувалися. Боже мій, у мене до цих пір йдуть мурашки по шкірі, коли я згадую цей момент! Кожен день, перебуваючи з ним поруч, я розумію, як багато значить у моєму житті. Кожну хвилину, я розумію, як я його ціную.", - не приховувала радісних почуттів щаслива наречена.