Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно заявив, що не знає такого політика, як Володимир Зеленський, але йому " відомо про Василя Голобородько – персонажа", якого зіграв засновник "95 Кварталу".

"Чи є я готовим до об’єднання із Зеленським. Я такого політика не знаю. Я знаю політика з прізвищем Голобородько (головний персонаж телесеріалу "Слуга народу"), – підкреслив він.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Вакарчук додав, що цей персонаж - дуже цікавий політик, але за українською Конституцією, він не є громадянином України та не проживав тут упродовж останні 10 років:

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щодо самого Зеленського, то музикант додав, що у нього – "занадто мало знань про цю людину". Актори "95 Кварталу" також жартували з цього приводу. Зеленський просто на сцені не так давно сказав своїй колезі Олені Кравець: "не вмикай Вакарчука" – маючи на увазі, не "давати задній".

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Стосовно своїх ймовірних амбіцій на крісло президента музикант також висловився доволі однозначно:

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"У мене немає жодних прихованих інтересів, – сказав Святослав Вакарчук. – Я, на відміну від багатьох, не встаю вранці і не думаю – як би це просунутись політичною драбиною. Ви хочете, щоб розповідаючи вам про нові правила, я пішов до власників телеканалів, і там показувався? Вони хочуть зробити мене частиною гри. Мовляв, якщо я буду змінювати країну, то тільки разом з ними. Якщо треба буде, я не буду думати ні секунди", - зазначив артист.

Дивіться: "Справжні зміни залежать від нас" (Святослав Вакарчук)

Нагадаємо, Кравчук дав пораду Зеленському та Кравчуку. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський відповів на питання, чи піде він у президенти. Також "Знай.ua" писав, Приходько ошелешила "виборчим бюлетенем".