19 грудня у Букінгемському палаці відбувся традиційний передріздвяний обід, на якому з'явилися, в тому числі, Меган Маркл і Кейт Міддлтон.

За давньою традицією королева Єлизавета II запрошує у гості всіх родичів за день декілька днів до того, як вона відправитися в садибу Сандрінгем. Там королева святкує Різдво і Новий рік в оточенні близьких.

Герцоги Сассекські і гергоци Кембриджські прибутку на обід не зважаючи на повідомлення про те, що Меган і Кейт жахливо посварилися. Принц Вільям і Кейт взяли з собою старших дітей, принца Джорджа і принцесу Шарлотту. Міддлтон не забувала привітно махати журналістам з машини.

Принц Гаррі і вагітна Меган Маркл прибули на захід окремо. На відміну від Кейт, яка одягла ніжне рожеве плаття, Меган повністю вбралася в чорне.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На заході брали участь сини Єлизавети і Філіпа - Ендрю, Едвард і Анна. Захід вперше відвідав новоспечений чоловік внучки королеви, принцеси Євгенії.