Співачка-трансгендер Зіанджа (екс-Борис Апрель) прийняла доленосне для себе, і ймовірно, для каналу 1+1 рішення – вона припиняє співпрацю з каналом. Все через те, що жорсткий жарт коміка Володимира Зеленського з "Ліги сміху" зачепив співачку до глибини душі. Так, лідер 95 кварталу назвав в прямому ефірі Зіанджу "воно".

Після цього співачка написала пост в Instagram, в якому жорстко розкритикувала Зеленського у відповідь. Вона навіть згадала чутки, що комік збирався у президенти, і сказала, що цивілізованій країні, що розвивається, не потрібен такий лідер, і що люди в Україні мають право на вільне самовираження.

"У зв'язку з недавнім інцидентом і відсутністю офіційного вибачення, будь-яке подальше співробітництво між мною і "1+1" неможливо. Відтепер цей канал у мене асоціюється з гомофобією та пропагандою утиску прав ЛГБТ-людей", – заявила співачка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Слідом за цим, керівництво каналу "1+1" принесло офіційні вибачення Зіанджі, однак це не подіяло. Артистка-трансгендер все одно залишила телеканал, залишивши "на пам'ять" ображене і роздратоване повідомлення, в якому заявила: тепер "1+1" міцно асоціюється у неї з гомофобією та з утисками представників ЛГБТ, а значить, співпрацювати вони більше не можуть.

Чи розірве "1+1" після цього контракт і з Зеленським, як з особистістю, компрометуючою канал, або буде триматися за і без того падаючі рейтинги, щоб не розкидатися знаменитостями – інтрига року.

Сам Зеленський накликав на себе гнів численної армії фанатів Зіанджи. Під відео зібралася велика кількість коментарів, де коміку пишуть, що він сам "воно", звинувачують у відсутності толерантності і мізків.

12 грудня, у свій 28-й день народження, співачка опублікувала в Instagram-Story кілька дитячих фото, після яких повідомила, що припиняє співпрацю зі скандальним "1+1".

"Слабенький номер, про Зіанджу дуже не толерантно", "Не вистачає мізків придумати нормальні жарти, тому будемо сміятися над трансгендерами? Низько. Просто низько", "З Борисом Апрелем дуже перегнули… Той випадок, коли про толерантність забули зовсім. "Воно" — ті хто придумав текст", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Зіанджа жорстко відповіла скандальному Зеленському – конфлікт отримав новий поворот.

Нагадаємо, що учасниця "Голосу країни" співачка Зианджа звинуватила студію "Квартал 95" і особисто коміка Володимира Зеленського в цькуванні, ненависті і гомофобії.

Як повідомляв портал Знай.иа телеканал "1+1" відреагував на скандал, який розгорівся після того, як співачка-трансгендер Зианджа зробила незвичайне заяву на гумористично номер у передачі "Ліга сміху".